0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkova Borová a Leština se rozešly bez branek


Branky


0

Havlíčkova Borová si na domácím hřišti odbyla nelehké utkání, když se jí v první půli zranil brankář Pavel Veselý a střídat jej musel hráč Petr Veselý, který však v těžké situaci nepustil za svá záda ani jednu střelu. Havlíčkova Borová tak vybojovala cennou bezbrankovou remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fanoušek, který zavítal na víkendový souboj Havlíčkovy Borově a Leštiny u Světlé, pastvu pro oči nenašel. Utkání plné osobních soubojů uprostřed hřiště bylo prakticky bez šancí a střídal pasáže nudné s ještě nudnějšími. Jedinou světlou chvilkou tak bylo převno Aubrechta. Tmavou chvilkou bylo naopak zranění brankáře Pavla Veselého, který musel o poločase střídat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: Jsme spokojeni s bodem. Vzhledem k tomu, že jsme museli o poločase střídat zraněného brankáře, do kterého zcela zbytečně zajel leštinský hráč, tak je pro nás bod dobrý.

TJ Sokol Leština
David Hospodka, trenér Leštiny u Světlé: Bylo to velice bojovné utkání, které se bohužel neobešlo bez zranění. Myslím, že jsme měli o něco více ze hry, protože soupeř spíš více bránil a hrál na remízu od začátku. My jsme trefili jednou břevno, ještě k tomu pár slibných střel, ale nic nevedlo k rozhodující brance.



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] (46. P. Veselý [-] ) - J. Janáček [-] , D. Hospodka [-] (76. A. Chlubna [-] ) , J. Chlubna [-] , L. Kučera [-] - T. Blažek [-] , L. Němec [-] (86. A. Frühbauer [-] ) , P. Rakušan [-] , J. Veselý [-] - P. Kučera [-] , Z. Frühbauer [-]

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] , M. Čáslavský [-] , M. Forejt [-] , L. Prchal [-] - J. Mišovic [-] , R. Piskač [-] (46. L. Sobek [-] ) , J. Klaus [-] (38. L. Aubrecht [-] ) , J. Karel [-] - M. Bráník [-] , P. Poul [-]

ŽK: 36. P. Kučera , 65. J. Janáček , 66. J. Veselý , 80. P. Veselý .
Hráči zápasu: P. Kučera , P. Veselý - M. Forejt , J. Karel .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.