Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov si na domácím hřišti poradil s Dobronínem


0

Dobronín přijížděl na půdu favorizovaného Pacova s neúspěšným pátečním utkáním s Novým Rychnovem v nohách. "Projevila se fyzická i psychická únava hráčů," řekl po utkání trenér hostů Gustav Cabuk. Dobronín má tak stejně bodů s Novým Rychnovem a čeká ho těžký závěrečný boj o udržení v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nevstoupili do utkání šťastně. Hned v 6. minutě si míč nešťastně srazil do vlastní sítě Sedláček a o dvacet minut později využil hrubé chyby obrany Vítamvás, který zvýšil na 2:0. Ve 35. minutě navíc krásnou ránou zvýšil na tříbrankové vedení pro domácí Pavelec a bylo jasné, že na tento zápas nebudou dobronínští fotbalisté vzpomínat v dobrém.

A bylo tomu skutečně tak. Hned po vstupu do druhého dějství zvýšil na 4:0 Zdenko Rybčák. Dobronín se ovšem nechtěl vzdát a dokázal snížit až na 4:2, když se trefili Sedláček s Novotným. Jenže na nic víc už se nezmohli. Navíc se do konce utkání stihl prosadit ještě jednou Rybčák a v samotném závěru vstřelil šestý gól do sítě Dobronína Gavrecký.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Dobronín
Gustav Cabuk, trenér Dobronína: Hráči byli unavení po pátečním utkání v Novém Rychnově, které pro nás nedopadlo dobře. Myslím, že se projevila nejen fyzická, ale i psychická unavenost hráčů. Doufám, že se z prohry oklepeme a příští utkání už bude lepší.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - T. Kuran [-] , M. Kerouš [-] , J. Pavelec [-] , L. Váňa [-] - O. Bártů [-] , M. Kostroun [-] (79. D. Podolský [-] ) , Z. Rybčák [-] , P. Stejskal [-] - R. Vítamvás [-] (63. J. Přibyl [-] ) , L. Rybčák [-] (88. P. Gavrecký [-] )

TJ Jiskra Dobronín
J. Görner [-] - L. Sedláček [-] , M. Štefko [-] (30. R. Chvátal [-] ) , P. Novotný [-] , J. Pospíchal [-] - D. Petrek [-] (87. K. Richard [-] ) , P. Meloun [-] , J. Smejkal [-] , M. Cink [-] - T. Sedláček [-] (85. L. Jonáš [-] ) , L. Laňka [-]

Hráči zápasu: P. Novotný , T. Sedláček .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.