1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habry doma nerozhodně s Věžnicí


Branky


0

Zápas dvou týmů ze středu tabulky se zvrtnul ve velmi emocionální boj, který vyústil ve dvě červené karty. A stejně jako na červené karty, tak i konečné skóre tohoto vyhecovaného utkání skončil 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí hráči, ovšem z vypracovaných příležitostí nedokázali využít ani jednu. Hosté z Věžnice hrozili především ze standardních situací. Ve 23. minutě zafungovala Habrům spolupráce na levé straně a zpětnou přihrávku Běláka zužitkoval Stránský. Do konce prvního dějství se poté již nic vážnějšího neuskutečnilo. 

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí, kteří znovu nedokázali proměnit slibné příležitosti. A tak se věžničtí postarali o vyrovnání, v 59. minutě srovnal Stejskal a rozhodl o dělbě bodů. Ve zbytku utkání si slovo vzala rozhodčí Bártová, která rozehrála karetní mariáš, když rozdala celkem sedm žlutých karet a dvě červené. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Habry
Lukáš Vavřička, obránce Habrů: Hra byla velmi ovlivněna nevalným výkonem rozhodčích, který vyústil ve dvě červené karty, po jedné na obou stranách. Z obou týmů čišela otrávenost a strach z každého výroku rozhodčích.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: Před utkáním bychom bod brali, ovšem měli jsme příležitosti i na vítězství, ale bohužel jsme je neproměnili. Nicméně výkon rozhodně dobrý nebyl. Takže z výkonu panuje zklamání, s bodem spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - L. Vavřička [-] , M. Janouch [-] , K. Stránský [-] , K. Michal [-] - M. Korel [-] , M. Vlček [-] (46. K. Příbramský [-] ) , V. Bělák [-] (80. . Fanta [-] ) , J. Bártík [-] - P. Kvanka [-] , L. Desenský [-] (61. L. Klouček [-] )


ŽK: 29. K. Stránský , 34. M. Janouch , 40. L. Vavřička , 87. M. Korel - 30. K. Kölbl . ČK: 81. M. Janouch - 85. K. Kölbl .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.