Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habry uhrály na domácím hřišti cenné tři body s Pacovem


Branky


0

Habry na domácí půdě přivítaly tým Pacova, jenž ještě minulou sezónu brázdil trávníky krajského přeboru. Po dobrém výkonu si ponechaly tři body a Pacov odjížděl domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Obě mužstva začala utkání opatrně, hra se odehrával především ve středu hřiště. Ve 21. minutě vystihl Vavřička rozehrávku hostů a s dlouhým nákopem si stoper hostů nedokázal poradit, předběhl jej Kudláček a otevřel skóre. Hosté hrozili především ze standardních situací. Jednu z nich dokázal proměnit Rybčák ve 33. minutě a vyrovnal stav utkání. Pro domácí mohlo být ještě hůř, ale nedůraz ve vápně hosté nepotrestali. Ve 43. minutě domácí rychle rozehráli standardní situaci, Korel našel volného Kudláčka, který krásnou střelou orazítkoval tyč a z dorážky se pomocí teče prosadil Bělák.

Nástup do druhé půle vyšel haberským na výbornou, rychlý brejk po ose Korel - Příbramský - Kudláček znamenal třetí gól domácích. Habry se třetím gólem trochu uspokojily a iniciativu převzali hosté. Jejich největší šance však skončila pouze na břevně. A když na druhé straně neproměnil další brejk Kudláček zůstalo na tabuli výsledné skóre 3:1 pro domácí



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Habry
Lukáš Vavřička, obránce Habrů: Začali jsme opatrně, chtěli jsme potvrdit cenné body z Bedřichova a využívat brejků. Třetí gól nás uklidnil a myslím si, že jsme po dobrém týmovém výkonu zaslouženě vyhráli.

TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: První poločas jsme byli herně možná lepší. Soupeř hrál jednoduše a účelně. Dával nakopávané balon za naši obranu, vytvořil si čtyři šance a dal tři góly. Dá se říct, že jsme umřeli na krásu. Hráli jsme krátké přihrávky do nohy a chyběla nám jednoduchost.



Sestavy



TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - M. Bezemek [-] , M. Miskai [-] , J. Pavelec [-] , M. Kerouš [-] - L. Váňa [-] , M. Kostroun [-] , P. Stejskal [-] , Z. Rybčák [-] - R. Vítamvás [-] , T. Kabíček [-]

Hráči zápasu: L. Desenský - Z. Rybčák .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.