Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrazem: Chotětov potvrdil svou formu a opět zvítězil


Branky


0

Zápas zůstával dlouho otevřený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První s posledním, takové bylo pořadí týmů v tabulce se sousedním Beznem. Udržet čtyřbodový náskok před druhým Bakovem velila povinnost vyhrát, avšak až do 71. minuty nebylo nic takového jasné.

 

Sice již v 7. minutě, za poslední zápasy gólově plodný Rusiňák, přidal již svou sedmou branku v této sezóně, kdy si naběhnul na krásný pas za obranu Vrána a stříleným centrem po zemi se trefil do placírky důrazného Rusiňáka, který z bezprostřední blízkosti zavěsil - 1:0. Kdo si myslel, že utkání je tím rozhodnuto a góly na domácí straně budou přibývat, pak se šeredně mýlil. Naši chlapci se přizpůsobili pomalé hře soupeře a přestali si vytvářet šance a bez pohybu ztrácet laciné míče. To se nelíbilo trenérovi Buryánovi, který často musel zvedat hlas na své svěřence. Obava z náhodného gólu hostí pořád v hlavách diváků a nejspíš i hráčů panovala, i když hosté po celou dobu zápasu naší branku krom jediné střely neohrozili, zvláště poté co nepochopitelně technik Pečenka přestřelil  z metru prázdnou branku po krásném průniku po levé straně Vávry a jeho precizní přihrávce. Klid na srdci prezidenta J. Součka a všech ostatních příznivců chotětovského fotbalu přivodil až v 71. minutě Nežerka, který usměrnil střelu ve vápně, po přiťuknutí, pod ruce brankáře hostí.

 

Tím byl zápas definitivně zlomen a s úlevou i již lehkostí na kopačkách jsme přidali další dvě branky, kdy velmi důrazný O. Souček v 78. minutě špičkou kopačky obehrál ve sprintu vybíhajícího brankáře a zasunul do prázdné branky a v 82. minutě po dalekonosné ráně Vrány sice bezenský brankář skvěle zasáhl, ale skákající míč hlavou v klidu do branky usměrnil Vávra - 4:0.

 

autor: Karel Vetešník



Sestavy


TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - L. Kořínek [-] , T. Koníček [-] (83. D. Novák [-] ) - M. Nežerka [-] , P. Kozák [-] , J. Vrána [-] , P. Jeřábek [-] (70. O. Souček [-] ) - R. Procházka [-] (63. M. Vávra [-] ) , M. Rusiňák [-] - M. Souček [-] , J. Pečenka [-] (77. R. Růžička [-] )

SK Bezno-Sovinky
J. Stýskal [-] - D. Šubrt [-] (10. P. Mechierek [-] ) , L. Šípek [-] , M. Kolovratník [-] , J. Kolovratník [-] , M. Kolařík [-] , Z. Novotný [-] (79. Z. Podzimek [-] ) , P. Gruncl [-] , P. Kameš [-] , T. Hötzel [-] , J. Šispela [-]

ŽK: 48. J. Šispela , 73. M. Kolovratník .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tvaroh Petr - DRAGOUN Radek, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.