1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí tým kraloval v Koblově


Branky


75. M. Růžička - 12. J. Toma , 39. P. Urbánek , 52. J. Čečotka (vl.) , 58. P. Urbánek , 60. J. Toma
0

Zápas hodnotí web hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako vedoucí tým ostravského městského přeboru jsme dorazili na hřiště Koblova, který se v úvodu sezóny výsledkově trápí a do utkání šel z dvanáctého místa v tabulce s pouhými pěti body. Přijeli jsme bez několika klíčových hráčů a utkání tak mohlo působit nebezpečně. Trenér Cirkl se musel ve středu zálohy obejít bez obvyklého tria Valenčin – Trunkát – Kaventa, které nahradil zcela novým triem Trebatický – Pytlík – Urbánek. A ještě jednu změnu v sestavě byl trenér Slovanu nucen udělat. Místo chybějícího Milana Trávníčka nastoupil Lukáš Tydlačka.

 

Nastoupili jsme do utkání aktivně, což vyústilo ve 12. minutě v zaslouženou odměnu v podobě první branky. Po nádherné přihrávce za obranu od Petra Urbánka zachoval Jirka Toma chladnou hlavu a s přehledem přeloboval domácího brankáře.

 

Domácí nesklopili hlavy a zahrozili také nejprve po přímém volném kopu z 25 metrů. Adam Toncar vyrazil míč na břevno a o chvíli později po závaru před naší bránou nastřelil Masnica tyč. Poté začal diktovat tempo hry náš tým a nebezpečné situace před bránou Koblova začaly přibývat. V 39. minutě dostal na levé straně hřiště míč Lukáš Tydlačka, zamotal celou domácí obranu a předložil míč jako na zlatém podnose na přední tyč Péťovi Urbánkovi, který se nemýlil a zvýšil na 0:2. Tímhle výsledkem také skončil první poločas zápasu.

 

V šatně trenér apeloval na hráče, aby nepolevili a hráli stále svojí hru. Hráči si nejspíše vzali trenérova slova k srdci, protože na Koblov vlétli i v druhé půli s jasným cílem zasadit soupeři rozhodující úder. K němu došlo v 52. minutě, když Radek Pytlík po průniku na levé straně cpal balón před bránu tak dobře, že si jej obránce domácího týmu srazil do vlastní brány.

 

Když v 58. minutě vypálil Lukáš Tydlačka zpoza vápna dělovku, kterou Twrdý pouze vyrazil před dobíhajícího Péťu Urbánka, který míč doklepl do sítě a zvýšil na 0:4, zdálo se být hotovo. Jenže to ještě nebylo vše, o dvě minuty později vyslal z vlastní poloviny překrásný míč Libor Bartoš, kterým našel na hraně offsidu Jirku Tomu a kanonýr Slovanu uklidil míč kolem brankáře do branky.

 

Jediná kaňka na výsledku vznikla v 84. minutě po rohovém kopu z levé strany. Na centr od rohového praporku si naskočil Růžička a zaznamenal čestný úspěch svého týmu.

 

Po závěrečném hvizdu putují tři body zcela zaslouženě na Slovan. Příští týden k nám přijede třetí tým tabulky z Hošťálkovic. Budeme se muset obejít bez našeho trenéra Pavla Cirkla, který podstoupí plánovanou operaci kyčle. Tímto mu přejeme brzké uzdravení, ať ho brzy vidíme na lavičce našeho týmu.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


TJ Sokol Koblov
M. Twrdý [-] - A. Kozmon [-] , J. Čečotka [-] , J. Plotica [-] (46. D. Hrazdíra [-] ) , A. Hlaváček [-] - L. Schulla [-] , D. Farník [-] , A. Orel [-] , J. Baron [-] - M. Růžička [-] , L. Masnica [-] -

TJ Slovan Ostrava
A. Toncar [-] - L. Ciesarik [-] , L. Bartoš [-] , J. Toma [-] , L. Tydlačka [-] , J. Trebatický [-] , R. Pytlík [-] , P. Urbánek [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-] , M. Stolař [-]

ŽK: 30. A. Kozmon , 33. J. Čečotka , 82. L. Masnica , 85. D. Hrazdíra - 50. L. Ciesarik , 85. J. Toma .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVÁK Daniel - NĚMEC Jaroslav, FRÝBORT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.