Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štáblovice i podruhé za sebou bez bodu


Branky


0

Po ostudné porážce v předchozím kole,  skládali štáblovičtí v 6. kole III. B třídy sk. B, reparát před vlastními diváky. Jako soupeř se jim postavilo silné mužstvo z Vávrovic, které ještě před nedávnem válčilo v Okresním přeboru. Ani protentokrát Mařádkovi svěřenci svým výkonem neoslnili, a tak celkem lacino darovali všechny body, kdysi z nedobytné tvrze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S výraznými změnami v sestavě bojovaly Štáblovice od začatku spíše sami se sebou, a to především s chabou koncovkou a kopou vlastních chyb. Již v úvodu mohl domácí poslat do vedení Laovský, jenž po svém úniku přehazoval vše, co mu stalo v cestě - při jeho smůle i samotnou bránu. Vávrovičtí se na cizím hřišti osmělili celkem rychle. V 13. minutě domácí obrana nezachytila rychle rozehraný aut, po němž Mrusek po levé lajně, osamoceně pelášil vstříc úspěchu. Chytrým obhozením Martinka otevřel skóre - 0:1. Než se domácí stačili z gólu otřepat, prohrávali v 17. minutě 0:2. Ztráta míče ve středu hřiště započala kombinací Vávrovic na jejimž konci Lichovník z bezprostřední blízkosti,  zvyšoval na rozdíl dvou branek. Snahu Štáblovic do poločasu udělat něco s nepříznivým výsledkem nadobro pohřbil opět Mrusek. Dvě minuty před hvizdem první půle, nachytal nepříliš důraznou střelou do prostřed brány, brankáře Martinka na hruškách - 43. min 0:3.

 

V druhém poločase vsadili domácí veškeré své síly do útoky.  Znát o sobě dával především střídající bijec Konvička, který pro domácí vykřesal v 75. min kapku naděje. Milovník těžkých balónů všem přítomným ukázal, jak s nimi také umí naložit. Po těžkém, avšak milimetrovém pasu Baláže z hloubi pole, napnul tětivu svého praku v levé noze a vystřelil ze vzdálenosti dobrých 30ti metrů, nechytatelný zapadáček přímo do šibenice - 1:3. Poslední čtvrthodinu zápasu se na vávrovickou defenzívu valily útoky jako hurikán Irma na severní pobřeží Floridy. Nic ničivého sebou však nepřinesly. Definitivní úder, avšak s opačnou silou, přišel na druhé straně. To v 83. min propálil špatně postavenou zeď domácích Chryczyk, čímž rozhodl o držiteli třech bodů z toho utkání. Konečný výsledek 1:4.

 

Autor: Dušan Mrákota



Sestavy


SK Štáblovice
A. Martínek [-] - Z. Častulík [-] , M. Sedláček [-] , M. Laovský [-] , D. Stanke [-] (46. M. Konvička [-] ) , R. Vícha [-] (60. R. Kirschner [-] ) , R. Baláž [-] , L. Gibes [-] , O. Panáček [-] (65. J. Durčák [-] ) , P. Dobrotka [-] , M. Kunčík [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - M. Schoppik [-] , J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-] , J. Olbrich [-] , F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] (78. R. Lichovník [-] ) , J. Klement [-] , T. Šenk [-] , P. Váleček [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - HRBÁČ Matěj (N), ŠENK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.