0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice rozhodly o výhře v závěrečné dvacetiminutovce


Branky


73. J. Vitásek , 76. M. Šramel (p.) , 86. T. Král
0

Tři přesné zásahy hostů v závěrečné dvacetiminutovce přinesly Bohuslavicím druhou výhru v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice přivítaly v sobotním odpoledni na svém domovském pažitu mužstvo z Bohuslavic. Oba týmy měly před sobotním soubojem pouze čtyři body na svém kontě, a krčily se na posledních dvou místech tabulky. Kozmice navíc byly oslabeny o čtyři  hráče základní sestavy, takže jejich útočná snaha byla hodně oslabena. Citelně jim chyběl hodně aktivní Tomáš Teska. První poločas se nehrál moc záživný fotbal. Po drobném oťukávání, kdy žádné mužstvo nechtělo udělat žádnou chybu si obě družiny vypracovaly pár šancí, ale ty zůstaly neproměněny. Druhý poločas pokračoval v obdobném duchu jako ten první a dlouho to vypadalo na to, že se oba soupeři rozejdou bezbrankovou remízou. Teprve v závěrečné dvacetiminutovce začaly padat branky, a všechny padly do sítě domácí družiny. V 73. minutě odcentrovaly Bohuslavice z rohu hřiště, na míč si dravě naběhl Jan Vitásek a hlavou míč poslal přímo k tyči - 0:1. O tři minuty později byl ve vápně faulován hostující hráč a nařízenou penaltu s klidem proměnil Michal Šramel - 0:2. Tečku za zápasem udělal 86. minuta, když bohuslvický hráč trefil rameno obránce, od něho se míč dostal k Tomáši Královi, který jej dopravil do kasy - 0:3. Bohuslavice si tak připsaly druhou výhru v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (hráč): Chybělo nám čtyři až pět hráčů, a tím jsme ztratili svou údernou sílu. Poločas jsme doklepali 0:0. Pak jsme ve druhém dostali opět hloupé góly a prohráli jsme.




Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
O. Sajdok [-] - R. Velc [-] , D. Koval [-] (77. T. Klimovič [-] ) , M. Guřan [-] , D. Vinárek [-] (46. M. Daněk [-] ) , T. Král [-] , L. Krcho [-] , J. Burda [-] , L. Ondrášek [-] , P. Kania [-] , J. Holeček [-]

SK Bohuslavice B
D. Juchelka [-] - O. Mika [-] (46. F. Hrubý [-] ) , V. Mička [-] (62. J. Vitásek [-] ) , L. Piskoř [-] , P. Štefek [-] , V. Janoš [-] , M. Šramel [-] , T. Chlopčík [-] , A. Barč [-] , J. Krupa [-] , T. Král [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BIALAS Miroslav (N), KUČERA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.