Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice odpadly ve druhé půli


Branky


12. T. Zips , 43. T. Riemel , 61. T. Riemel , 72. M. Pitra , 74. T. Riemel , 84. M. Zeman , 87. D. Havranke , 89. D. Havranke - 45. M. Daněk , 66. T. Teska
0

V 70. minutě ještě svítilo na tabuli skóre 3:2, pak ale přišla gólová smršť domácích a Kozmice se odvezly debakl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice na konci poločasu snížily skóre

Sudice přivítaly na svém úzkém hřišti v neděli mužstvo z Kozmic. Od první minuty byly Sudice lepším týmem. Do vedení šly ve 12. minutě, když centr Tomáše Riemela našel na zadní tyči Tomáše Zipse, který už neměl problém uklidit míč do prázdné kasy - 1:0. V dalším průběhu poločasu hrozili domácí hlavně ze standardních situacích a rohových kopů. Ty nebezpečně zahrávali Tomášové Riemel s Kalmusem. Sudice se ale z nich prosadit nedokázaly. Teprve ve 43. minutě vysunul Tomáš Zips na pravé straně Davida Havrankeho, který nezištně našel na malém vápně Tomáše Riemala, a ten už věděl kam s míčem - 2:0. Kozmice snížily těsně před odchodem do kabin, když špatného odkopu využil Michal Daněk a umístil balon do sítě - 2:1. 

V poslední dvacetiminutovce Kozmice odpadly

Ve druhé půli Sudice vystřídaly. Na hřiště přišel Tomáš Kryštof, který hru Sudic zpřesnil. Po hodině hry po centru Tomáše Zipse využil zaváhání hostujícího strážce svatyně Tomáš Riemel - 3:1. Hosté se ještě jednou dostali na dostřel jedné branky, když Tomáš Teska po individuální akci procedil míč zpoza šestnáctky do brány - 3:2. V závěrečné dvacetiminutovce hosté odpadli a Sudice daly pět branek. V 72. minutě se vydal na výlet do pokutového území Michal Pitra, který si narazil s Tomášem Kalmusem a hostující brankář byl bezmocný - 4:2. O dvě minuty později se dostal k odraženému míči ve vápně Tomáš Riemel a s přispěním tyče uzavřel svůj hattrick - 5:2. V 84. minutě pronikl Tomáš Kryštof do šestnáctky, obehrál tři hráče a jako dvorní nahrávač přihrál Marku Zemanovi na jeho další branku - 6:2. V 87. minutě se prosadil po individuální akci David Havranke - 7:2. O dvě minuty později si museli hosté vypít kalich hořkosti až do dna po akci a střele Davida Havrankeho - 8:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Bylo to hodně utrápené vítězství. Až do 70. minuty byl soupeř na dostřel, pak odpadl. Byli jsme lepší, jen nám vázla souhra, a nedávali jsme šance. Kdybychom je všechny proměnili, tak je výsledek dvojciferný.

TJ Sokol Kozmice B
Stanislav Rončka (vedoucí týmu): Fyzicky jsme odpadli. Místo aby nás nakoplo, že jsme se dostali na dostřel jedné branky, tak jsme odpadli a po chybách jsme inkasovali.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - V. Kryštof [-] , D. Havranke [-] , J. Valníček [-] , L. Kartous [-] (79. M. Zeman [-] ) , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-] (46. T. Kryštof [-] )

TJ Sokol Kozmice B
T. Klimovič [-] - R. Velc [-] (46. T. Teska [-] ) , M. Guřan [-] , A. Miketta [-] , J. Kozák [-] , T. Král [-] (77. D. Koval [-] ) , M. Daněk [-] , L. Ondrášek [-] , Š. Harazim [-] (72. L. Krcho [-] ) , D. Rončka [-] , J. Holeček [-]

Hráči zápasu: M. Pitra , T. Riemel - T. Teska .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - NOVÁK Miroslav (N), KUDĚLA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.