Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky přemohly Kozmice


Branky


0

Darkovičky po půli vedly o jednu branku. Kozmice sice vyrovnaly, ale Darkovičky utekly až na rozdíl tří branek. Poslední slovo měly Kozmice, které jen kosmeticky upravily skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanus poslal Darkovičky do vedení

V dohrávaném zápase přivítaly Darkovičky Kozmice. V prvním poločase se nebylo moc, co na co dívat. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami obou týmů, s minimem šancí na obou stranách. Zpočátku si tři šance vypracovala hostující družina z Kozmic. Příležitosti se rodily hlavně po centrech z kraje hřiště do vápna. Ve dvou se ocitl Roman Velc a v jedné Daniel Rončka. Jejich střely šly buď vedle branky, nebo s nimi domácí brankář Petr Pískala neměl problém. Poté se osmělily i Darkovičky, ale střelu Karla Lomozník hostující brankář v pohodě pokryl. Jediný gólový moment prvního dějství přišel ve 25. minutě, když Michal Gai zatáhl balon po kraji a přihrávkou pod sebe našel Jiřího Hanuse, který nekompromisně pálil pod břevno - 1:0. Zbytek poločasu se dohrál bez většího vzruchu. 

S brankami se roztrhl pytel

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce, jen s tím rozdílem, že začaly padat branky. Ve 49. minutě se Kozmice dočkaly vyrovnání, když si obrana domácí obrana špatně převzala hráče a Filip Konečný po pěkné akci skóroval pohodlně do prázdne klece - 1:1. V 58. minutě šly Darkovičky znovu do vedení, když se rohový kop dostal k Tomáši Fajkusovi, který zpoza šestnáctky propálil úplně vše, co mu stálo v cestě - 2:1. Kozmice mohly vyrovnat hned okamžitě, ale Pískala jejich nebezpečnou hlavičku lapil. V 61. minutě se dostala domácí družina už do dvoubrankového vedení, když Tomáš Fajkus pěkně našel Jakuba Rzidkeho, který balon procedil skrz rukavice hostujícího strážce svatyně - 3:1. Deset minut před koncem odcentroval Michal Gai a Tomáš Fajkus umístil svou hlavičku do sítě - 4:1. Kozmice už jen kosmeticky upravily výsledek v 84. minutě dalekonosnou střelou Jakuba Janíka - 4:2. Ještě v závěru mohly Darkovičky navýšit skóre, ale přihrávka střídajícího Milana Dudy mířila na své spoluhráče do ofsajdu. Darkovičky si ale už výhru podržely. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Prakticky po celý zápas to byla hrůza z obou stran. Ze dvou šancí v prvním poločase jsme jednu proměnili. Ve druhém to byla taky hra od vápna k vápnu, jen s tím rozdílem, že začaly padat góly.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): Na začátku jsme zahodili tři nadějné příležitosti, a oni nám dali branku. Snažili jsme se. Darkovičky naopak hrály na brejky, které byly velice účinné. Bohužel pořád děláme ty samé chyby. Na tréninku na to hráče upozorňujeme, ale zatím se nám to nedaří eliminovat. Asi to chce čas.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - J. Míl [-] (84. M. Duda [-] ) , T. Fajkus [-] , D. Hruška [-] , P. Ender [-] - P. Kremzer [-] (46. D. Bochňák [-] ) , M. Gai [-] (84. O. Górniak [-] ) , O. Diviš [-] , J. Rzidký [-] - J. Hanus [-] (77. D. Kubala [-] ) , K. Lomozník [-] -

TJ Sokol Kozmice B
J. Kozák [-] - R. Velc [-] (62. M. Daněk [-] ) , M. Guřan [-] , T. Teska [-] , F. Konečný [-] (81. D. Koval [-] ) , T. Král [-] , J. Janík [-] , J. Burda [-] , T. Lokaj [-] , D. Rončka [-] , J. Holeček [-]

ŽK: 78. D. Bochňák - 72. M. Guřan .
Hráči zápasu: T. Fajkus - J. Janík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ADAMČÍK Patrik (N), BIALAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.