Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice zlomily odpor Kozmic ve druhé půli pěti góly


0

V první půli se na hřišti odehrávala vyrovnaná partie. Ve druhé už jasně kralovaly Strahovice, které si otevřely střelnici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice vždy o krok vepředu

V prvním dějství se na trávníku mezi Strahovicemi a Kozmicemi odehrávala vyrovnaná partie. Do vedení se dostaly Strahovice už v 7. minutě, když matador Petr Lhotský vyslal za obranu Jakuba Stříbného, jenž z halvoleje napálil míč do branky - 1:0. Po čtvrthodině hry domácí stoper promáchl balon, který se dostal k Radimu Velcovi, jenž už neměl problém ho dopravit do sítě - 1:1. V 17. minutě už ale Strahovice znovu vedly, když se po různých odrazech míč dostal k Štěpánu Benešovi, který jej uklidil k tyči - 2:1. Kozmice ale ve 33. minutě znovu vyrovnaly po krásné akci, když z první zametl míč do brány Filip Konečný - 2:2. Strahovice však do konce poločasu znovu vedly, když ve 38. minutě, když centr ze strany propadl až k Patriku Slavíkovi a ten už neměl problém dostat balon do kasy - 3:2. 

Strahovice jasně dominují

Ve druhé části už to bylo jen o tom, kolik dají Strahovice branek. V 51. minutě propadl rohový kop až Jiřímu Josefusovi, a jeho střelu usměrnil do sítě Aleš Dvořák - 4:2. O dvě minuty později vyslal za obranu přesným pasem Patrik Slavík Michaela Hluchníka, který lišácky přeloboval hostujícího brankáře - 5:2. Po hodině hry využil chyby hostující obrany Patrik Slavík a v pohodě skóroval - 6:2. V 83. minutě našel Tomáš Peterek Jakuba Stříbného, který v pohodě zakončil samostatný nájezd - 7:2. Poslední branku přibalil hostům na cestu v poslední minutě Petr Lhotský - 8:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): První poločas jsme se trápili, zbytečně jsme hráli vše vzduchem. Ve druhém dějství soupeř odpadl, my jsme začali hrát více po zemi a bylo to úplně o něčem jiném.

TJ Sokol Kozmice B
Stanislav Rončka (vedoucí týmu): Hodně branek padlo po našich chybách v obraně, kterou ještě nedokážeme pořádně zkoordinovat. Proto je výsledek takový, jaký je.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - R. Hladík [-] (73. A. Duda [-] ) , T. Němec [-] (59. J. Halfar [-] ) , J. Josefus [-] (70. T. Peterek [-] ) , P. Hluchník [-] - A. Dvořák [-] , Š. Beneš [-] , J. Beneš [-] (39. M. Hluchník [-] ) , P. Lhotský [-] - J. Stříbný [-] , P. Slavík [-] (83. T. Hanzlík [-] )

TJ Sokol Kozmice B
T. Klimovič [-] - M. Guřan [-] , R. Velc [-] , D. Vinárek [-] (73. L. Krcho [-] ) , F. Konečný [-] (59. D. Koval [-] ) , T. Král [-] (64. L. Ondrášek [-] ) , M. Daněk [-] , J. Burda [-] , T. Lokaj [-] , M. Vinárek [-] (71. D. Matola [-] ) , J. Holeček [-]

Hráči zápasu: P. Lhotský - J. Burda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - VANĚK Pavel (N), BIALAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.