5:1
(1:1)
29. R. Velc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice rozhodly po přestávce


Branky


13. P. Skaliňski , 50. M. Číp , 56. V. Urban , 58. J. Černý , 80. J. Gletník - 29. R. Velc (p.)
0

Kozmice držely se Služovicemi krok v prvním poločase. Ve druhém dali domácí čtyři branky a dotáhli ho do vítezného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Služovic odpověděly Kozmice vyrovnávací trefou

Nově tvořící se tým Kozmic přijel na úvod sezóny do Služovic, kde jej čekal velmi těžký a zkušený soupeř. V prvním poločase se Kozmice nezalekly, a sehrály s favoritem velice vyrovnanou partii. V 10. minutě napálil domácí David Vitásek balon pánubohu do oken. O tři minuty později si postavil domácí Piotr Skaliňski míč k trestnému kopu a poslal ho přesně do vinklu - 1:0. Kozmice hrozily na druhé straně dravými průniky Tomáše Teska do vápna, který se snažil oslovit svými přihrávkami hlavně Davida Vinárka, ale vždy přihrávkam chyběl kousek nebo Vinárek špatně seřídil mířidla. Služovice si vypracovaly velkou šanci Martinem Kremserem, který dokonce nasadil kličku hostujícímu brankáři Jiřímu Kozákovi, ale ten jeho úmysl dokonale přečetl. Ve 29. minutě se vřítil do domácího vápna Tomáš Teska,a byl faulován. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Radim Velc - 1:1. Na konci poločasu se dostal k hlavičce Jiří Gletník, ale ta skončila pomocí odrazu o zem nad bránou.

Služovice zlomily odpor soupeře třemi góly

V úvodu druhé části Služovice zlomily odpor Kozmic. Ve 47. minutě ještě Vojtěch Kremser se po rohu neprosadil. O tři minuty zahrával Piotr Skaliňski opět přímý kop, který dloubáčkem prodloužil do sítě Matěj Číp - 2:1. V 56. minutě dlouhý aut Jaroslava Černého z první poslal do kasy Václav Urban - 3:1. V 58. minutě vypálil přesně k tyči z hranice pokutového území Jaroslav Černý - 4:1. Tyto tři branky definitivně zlomily odpor soupeře a zápas se už jen dohrával. Deset minut před koncem se ještě proháčkoval přes hostující obranu Jiří Gletník, nasadil kličku brankáři a stanovil konečnou podobu výsledku - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Hráli jsme s neznámým soupeřem. Chybělo nám pět důležitých hráčů, ale utkání jsme zvládli. Kozmice mají mladý a běhavý mančaft. První poločas byl vyrovnaný, ale ve druhém jsme byli jasně lepší a fotbalovostí jsme soupeře předčili.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): První poločas se hrála vyrovnaná partie, a my jsme domácí přehrávali po zemi. Ve druhé půli jsme dostali hned na začátku tři branky a bylo po fotbale. My zatím ale tým skládáme a sehráváme se. Je složený hlavně z dorostenců a hráčů, co hráli kdysi.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - A. Ciminga [-] , M. Nowický [-] , V. Kremser [-] , R. Tománek [-] - P. Skaliňski [-] (53. V. Urban [-] ) , D. Vitásek [-] (68. P. Weczerek [-] ) , J. Černý [-] , M. Číp [-] - J. Gletník [-] - M. Kremser [-] (78. P. Pšenák [-] )

TJ Sokol Kozmice B
J. Kozák [-] - M. Guřan [-] , R. Velc [-] (67. M. Plaček [-] ) , D. Vinárek [-] , T. Teska [-] , T. Král [-] (76. D. Koval [-] ) , M. Daněk [-] , J. Burda [-] , M. Vinárek [-] (29. D. Ondrášek [-] ) , D. Rončka [-] (31. L. Krcho [-] ) , J. Holeček [-] (75. Š. Harazim [-] )

Hráči zápasu: M. Číp , J. Gletník - J. Burda .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - MATONOHA Petr (N), BIALAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.