Rostoklaty statečně bojovaly proti Brodu


Branky


42. P. Touš (p.) , 85. P. Touš - 29. J. Kiewak , 61. L. Cenigr (vl.) , 74. J. Kiewak (p.)
0

K utkání s Českým Brodem se na vlastním hřišti postavil tým Traverzy Rostoklaty. Proti favoritovi zápasu sehráli domácí vyrovnaný mač.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Touš vyrovnal z penalty

Reportáž připravil Petr Touš

 

Do zápasu jsme vstoupili dobře, snažili jsme se soupeře napadat a nenechat je kombinovat. Ve třetí minutě se hned blýskl Škréta parádní střelou do šibenice. Razance ale nebyla optimalní a tak brankář stačil vyrazit střelu na roh. Hosté se postupem času dostávali do herní převahy a začali hrozit ale vše bylo jen po vápno. Nakonec ale  hosté uhodili jako první, když se Kiewak zbavil dvou hráčů domácích a i když chtěl centrovat, tak míč skončil v bráně. Brankář reagoval vyběhnutím na centr a už se nestačil vrátit a zapadlo to ke vzdálenější tyči - 0:1.

 

Obraz hry se moc nezměnil,  tým Brodu byl více na míči, ale do šancí se nedostával, naopak my jsme začali mít hodně standardních situací. Ale i když vše létalo do vápna, obrana hostí si většinou poradila, až na jednu situaci, kdy se po rohovém kopu odrazil míč k Dohnalovi a jeho střelu zablokoval obránce s pomocí ruky. Následovala penalta, kterou proměnil Touš. Brankáře poslal na druhou stranu a bylo vyrovnáno 1:1.

Hosté stačili jen snížit

Druhý poločas jsme opět dobře začali a aktivním napadáním jsme narušovali rozehrávku soupeře, ale v 61. minutě Touš přihrával Menšíkovi, který podklouznul a Brod šel do protiútoku. Bohužel centr ze strany nejdřív netrefil Cenigr mladší a aby toho nebylo málo v malém vápně se míč odrazil od Cenigra staršího za gólmanova záda - 1:2.

 

Po prostřídání  hráčů se Touš přesunul z útoku do zálohy a než se tam rozkoukal zavinil penaltu. Z mého pohledu rozhodně nebyla, ale budeme tomu říkat, že byla přísná. K té se postavil Kiewak a i když na dvakrát, tak dostal svůj tým do dvougólového vedení - 1:3. V tu chvíli už nebylo na co čekat, soupeře jsme zatlačili na jejich polovinu a měli několik šancí k snížení. Ale obrana soupeře odolávala i v pěti na brankové čáře. Snížení ale přece jen přišlo. V 85. minutě si na centr za obranu naběhl Touš a hlavou do protipohybu brankáře dal na konečných 2:3.

 

Utkání bylo hodně bojovné ale z naší strany proti fotbalovějšímu týmu byl zápas odmakanej parádně. Český Brod moc bodů rozdávat nebude, podle mého názoru po Pečkách nejlepší tým soutěže.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zdeněk Josef - KUBELKA Ladislav (N), MRÁZEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.