Obrat z říše snů předvedly Rostoklaty v Dobřichově


Branky


0

Poločasový výsledek 3:0 nenechával nikoho na pochybách, jak zápas dopadne. Ale že se hraje celých devadesát minut, o tom se přesvědčili v Dobřichově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli dobrou produktivitu na rozdíl od soupeře

autorem reportáže je Petr Touš

 

Domácí tým se scházel až do poslední minuty výkopu, ale přesto se v prvním poločase ujal vedení  3:0, když z vytvořených šancí byl schopen skoro vše proměnit na rozdíl od hráčů soupeře. Ti zahazovali jednu šanci za druhou a tak byl poločasový výsledek  jednoznačný. Nicméně tým z Rostoklat měl spoustu šancí na gól.

K obratu zavelel gólem Touš

To, co se první poločas nepovedlo, tak v druhém už ano. Hostům to tam začalo padat. Jako první se trefil v 55 minutě Touš, hosté dál tlačili a měli další šance, ale až po dvaceti minutách se trefili podruhé po rychle rozehraném rohovém kopu. Do rozhozené obrany domácích se trefil Strnad a bylo to jen o gól. Běžela 75. minuta a hosté cítili, že jsou blízko vyrovnání. To přišlo  jen o tři minuty později, kdy se trefil střídající Belovski. Domácí tým byl tímto vývojem zaskočen a pod tlakem soupeře, který byl v tuto chvíli  psychicky více nahoře inkasovali domácí i počtvrté a minutu před koncem stanovil konečný výsledek další střídající hráč Menšík na 5:3. Obrat z říše snů se tedy opravdu konal a zásluhu na tom měli především hráči Rostoklat, kteří bojovali až do konce. Domácí jakoby druhý poločas podcenili a pak už nedokázali reagovat na zvýšený tlak soupeře.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - JELÍNEK Jan (N), PAKANDL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.