Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Tuklat přezimuje v horní polovině tabulky


0

Oba týmy toužily po třech bodech, ale ty nakonec zůstaly doma. Po dvou brankách Vondráčka hosté vykřesali naději, ale definitivní podobu výsledku dal domácí Blaščok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti zářil Jiří Vondráček

"Do posledního utkání podzimu opět nejdeme v kompletní sestavě, ale absencí už není tolik", prozradil něco málo z kabiny Čechie Roman Nešpor a doplnil: "Čeká nás velmi těžké utkání, nechceme doma ztratit body a hlavně bychom se chtěli přehoupnout přes zisk 20 bodů a mít co nejvíce nahráno před jarní částí. Zachránění ještě nejsme, ale rozehrané to máme víc než dobře."

 

 

Hosté přijeli v odhodlané náladě, jak potvrdil Ondřej Exner: "V kabině jsme si řekli, že si poslední zápas fotbalově užijeme."

 

 

V prvním poločase předváděly týmy vyrovnanou hru, diváky přivedly do varu šance na obou stranách. O malinko více byli aktivnější domácí, ale hosté se rozhodně neztráceli. Do kabin šli přece jen o jednu branku šťastnější hráči Čechie, když aktivní Jiří Vondráček využil nedorozumění v hostující obraně a po samostatném úniku nezaváhal a otevřel skóre - 1:0. "Jeho forma na konci podzimu gradovala a v tomto utkání to byl náš nejlepší hráč", ocenil jeho výkon po zápase Roman Nešpor.


Drama ukončil Blaščok

Po čtvrthodině hry v druhém poločase se podařilo domácím odskočit na rozdíl dvou gólů. Hosté sice reklamovali podle jejich mínění neoprávněný rohový kop, ale neuspěli a po jeho rozehrání se v závaru nejlépe orientoval Jiří Vondráček - 2:0.

 

I nadále pokračovala otevřená hra na obou stranách. Vondráček měl šanci na zkompletování hattricku, ale neuspěl. Utkání nemělo špatnou úroveň, i když se hrálo v chladném počasí, terén už také nebyl ideální. 

 

Deset minut před koncem se do míče opřel Petr Král a ten skončil až za zády Pazdery - 2:1. Tímto gólem odstartoval hon Radimi za vyrovnáním. Tím se ale zvyšovala šance pro domácí z protiútoků do otevřené obrany. V jednom z nich neuspěl Lukáš Blaščok, kterého vychytal parádním zákrokem Hanuš, ale o několik okamžiků pozdějí se už Blaščok z blízka prosadil a ukončil tak drama - 3:1.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Samotné utkání bylo celkem vyrovnané, šance byly k vidění na obou stranách, o několik málo více příležitostí bylo k vidění na naší straně. Já bych chtěl poděkovat za výkon v tomto utkání a celkově za celý podzim! Teď si chvíli od fotbalu odpočineme a pak začneme makat, abychom jaro odehráli co nejlépe. Změny v kádru by neměly být zásadní, osobně bych rád do týmu přivedl 3 hráče. Vesměs to jsou kluci, kteří by věděli, do čeho jdou a neměl bych pochyby, že by nezapadli do party. Hlavně nás trápí křídelní pozice.

TJ Viktoria Radim
Ondřej Exner, hrající trenér: Závěrečný podzimní zápas jsme vůbec neodehráli špatně a z větší části se to dařilo. Aktivitou, důrazem a fotbalovostí jsme byli vyrovnaným soupeřem a určitě jsme to nebyli my, kteří jsme tahali za kratší konec. První branku jsme domácím darovali po nedohodě v obraně, čímž jsme domácí dostali do hry. Druhý gól jsme obdrželi po sporném rohu a vzápětí nedůrazu ve vlastním vápně. Zbraně jsme však nesložili odměnou nám, byla vstřelená branka deset minut před závěrečným hvizdem. V závěru jsme všechny síly soustředili do útočné činnosti a to nás stálo třetí branku.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - L. Werbynský [-] , P. Jambor [-] , D. Bazal [-] , D. Procházka [-] - L. Martinec [-] , L. Blaščok [-] (89. D. Pacovský [-] ) , M. Goll [-] , J. Halgaš [-] - D. Jambor [-] (78. M. Kassa [-] ) , J. Vondráček [-] -

TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Čábelka [-] , L. Synek [-] , P. Král [-] , J. Mašín [-] (74. E. Kononov [-] ) - J. Vaníček [-] , L. Homolka [-] , M. Ružinský [-] , T. Dejl [-] - A. Krutský [-] (67. A. Matouš [-] ) , I. Procházka [-] -

ŽK: 48. D. Bazal , 53. L. Blaščok , 69. M. Goll , 76. L. Martinec - 33. T. Dejl , 56. L. Homolka , 69. P. Král , 84. J. Čábelka , 87. T. Soukal .
Hráči zápasu: J. Vondráček .
Počet diváků: 39.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.