Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

2.0

Zázemí

--

Nučice přišpedlily Žiželice ke dnu tabulky


Branky


0

Žiželičtí nedokázali přehrát soupeře ze spodní poloviny tabulky a naopak inkasovali tvrdý direkt. Po ztrátě dalších tří bodů zůstávají u dna tabulky a naopak Nučice zvýšily bodový odstup od spodních pater.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí umožnili vlastními chybami pohodlné vedení hostů

O body přijeli do vzdálených Žiželic bojovat hráči Nučic. Bodově týmy dělil před tímto zápasem sedmibodový rozdíl, v tabulkovém postavení to bylo pár míst. Žiželičtí od debaklu ve Velimi prohráli další čtyři zápasy a byť to bylo vždy jen o gól, body to nebyly. A tak kdy jindy než tentokrát, před domácím publikem, se pokusit sebrat nějaké body svému soupeři.

 

 

Ovšem první poločas byl ze strany domácích tragický. Hosté byli jednoznačně lepší a dokázali si svým důrazem a napadáním vytvořit gólovky, z nichž tři dokázali využít. Po dvaceti minutách to byl Marek Šulc - 0:1, uplynulo sedm minut a Jakub Novák zvýšil na 0:2. Deset minut před poločasovou přestávkou pak svým druhým gólem v zápase určil poločasový výsledek opět Marek Šulc - 0:3.

 

V kabině domácích se dala očekávat během přestávky pořádná bouřka, protože takhle se o důležité body nehraje.

 

Zranění ovlivnila výkon domácích po přestávce

A asi bouřka pomohla, protože domácí vstoupili do druhého dějství jako vyměnění. Přitlačili hosty před jejich šestnáctku po dvanácti minutách vykřesal jiskřičku naděje Aleš Schánel - 1:3. Bohužel o tři minuty později musel tento nejlepší hráč domácích vystřídal kvůli zranění.

 

V pětašedesáté minutě se rodila obrovská šance na kontaktní gól. Korčák pádil osamocen na Krutského, ale ten ho vychytal. To byla pro domácí tým velká škoda a další rána přišla o pět minut později. Kvůli dalšímu zranění odkulhal ze hřiště Jiří Fořt a protože na domácí lavičce již další náhradník nebyl, dohrávali domácí o deseti.

 

 

Toho hosté náležitě využili. Tlak Žiželických opadl a Nučice pohodlně navýšily skóre. Mezi střelce se zapsal Filip Kubalík - 1:4 a poslední zápis udělal druhým gólem v utkání Jakub Novák - 1:5.

 

 

Domácím tak boj o důležité body nevyšel a přezimují u dna tabulky. Je to pro ně již šestý zápas v řadě bez bodového zisku. Naopak Nučice navýšily svůj bodový odstup od sestupových příček.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: První poločas z naší strany špatný. Po hrubých chybách v obranné fázi se soupeř dostal do pohodlného vedení. Druhý poločas přišlo velké zlepšení a snížení na 1:3. Kluci se snažili pořád ještě něco s výsledkem udělat, ale přišla dvě zranění a dohrávali jsme v deseti. Čehož soupeř využil ke vstřelení dalších dvou branek na konečných 1:5.

TJ Nučice
Milan Zápotocký, předseda oddílu: V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě jsme vstřelili tři branky. Na začátku druhého poločasu jsme si vybrali slabší chvilku, domácí nás přitlačili na naší polovinu a z toho jednou skórovali. A jak jsme zápas dobře začali, tak jsme ho i dokončili, vstřelili jsme dvě další branky a zaslouženě jsme vyhráli.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - FOŘT Jakub (N), HERVERT Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.