0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky vydolovaly tři body i přes vyloučení


Branky


0

Necelé dvě stovky diváků si našly cestu na derby mezi domácími Žiželicemi a hosty z Krakovan. Fotbal je ale moc nadchnout nemohl, pro domácí diváky navíc přišla i tři minuty před koncem gólová střela Hačky a hosté si odvážejí všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovanští branku dobýt nemohli

"Na místní derby se těšíme. Moc nám to teď nejde, tak se v tomto zápase třeba chytíme. Je krásné počasí a je tu plnoo fanoušků." Takové hlasy se nesly z tábora Krakovanských před úvodním hvizdem.

 

Hřiště bylo docela podmáčené a hosté se do domácích pořádně zakousli. Ale útočení bylo jalové a domácím stačilo bránit se dlouhými odkopy. Do dvou šancí se v prvním poločase dostal hostující Olexa, ale v prvním případě mířil nad bránu a druhý pokus zlikvidoval žiželický brankář Rokos. Střelu na domácí bránu vyslal i Špinka, ale rána byla hodně slabá.

 

První poločas tak skončil bez branek a krakovanský kouč Vlastimil Chlád burcoval: "Mákneme, ještě nás čeká druhých pětačtyřicet minut a musíme to zlomit vůlí."

 

 

 

Mužstvo spasil v závěru Hačka

I druhý poločas pokračoval v podobném duchu. Krakovany zatlačily domácí na jejich polovinu, ale domácí soustředěně bránili a nepouštěli hosty do šancí. 

 

Naopak - po hrubce Jelínka pádil na Douděru domácí forward, ale ke své smůle poslal míč daleko mimo tyče hostující brány. Hlavní osobou první čtvrthodiny byl ale krakovanský Jelínek. Nejprve žlutá karta za držení za dres a ve dvaašedesáté minutě zahrál rukou ve snaze odhlavičkovat centr, což se rovnalo druhé žluté a předčasný odchod do sprch.

 

Toto vyloučení hostům paradoxně pomohlo. Do šancí se postupně dostali Dostál, Sixta či Špinka, ale proměňování je stále v podání Krakovanských žalostné. Když už se gólmani těšili na další penaltový rozstřel, poslal Kozel centr na přední tyč, kde balón prodloužil Věříš a na zadní tyči číhající Roman Hačka doklepnul míč do sítě - 0:1. "Naskákali jsme a sebe jako praštění", komentoval situaci Jan Špinka.

 

Zhruba pětiminutové nastavení už na výsledku nic nezměnilo a díky jedné úspěšné trefě si hosté odvážejí všechny body, které je bodově pomohly dotáhnout k horní polovině tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu mohu říci jen, že moc pohledný nebyl. Na obou mužstvech bylo znát, že jim chyběli hráči základní sestavy. Utkání rozhodl tři minuty před koncem hostující Hačka. Bohužel jsme se v závěru nevyvarovali chyby, kdy nám po centru propadl míč na zadní tyč. Je to obrovské zklamání. Jsem přesvědčen, že jsme měli minimálně bod získat. Kluci si to za bojovnost zasloužili.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Na místní derby jsme se těšili a mysleli jsme si na nějaké body. Bohužel na hřišti nám to vůbec nešlo. Balón nás neposlouchal a dělal si, co chtěl. Naštěstí stejný problém měly Žížaly a tak to vypadalo na plichtu. Po vyloučení Jelena, kdy si myslel, že je na basketbale, jsme se zlepšili. Tři minuty před koncem nás spasil Románek Hačků. Za mě si myslím, že jsme o ten gól byli lepší. Do příštího zápasu se musíme zlepšit, protože tuhle kopanou by nám doma fanoušci neodpustili.



Sestavy


SK Žiželice
L. Rokos [-] - M. Bubeník [-] , M. Živný [-] , M. Steklý [-] , M. Midloch st. [-] - J. Hruška [-] , J. Korčák [-] , L. Bláha [-] , J. Haviar [-] - A. Schánel [-] (60. J. Novotný [-] ) , M. Javůrek [-] -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , J. Robovský [-] , M. Věříš [-] , P. Kozel [-] - A. Dostál [-] , R. Hačka [-] , L. Jelínek [-] , T. Sixta [-] (82. V. Novotný [-] ) - J. Olexa [-] (46. J. Pospíšil [-] ) , J. Špinka [-] -

ŽK: 20. J. Haviar - 20. J. Olexa , 47. L. Jelínek , 71. T. Sixta , 90. A. Dostál . ČK: 62. L. Jelínek .
Hráči zápasu: L. Rokos - R. Hačka .
Počet diváků: 195.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.