1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V uplakaném počasí plakal i fotbal


Branky


0

Nudné utkání se spoustou nepřesností nabídli aktéři divákům. Když domácí v závěru dokázali vyrovnat, Čábelka hned po dvou minutách rozhodl o třech bodech pro Radim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trápí zakončení

Úvodní minuty zápasu, ve kterém se potkaly dva celky loni ještě hrající krajsou soutěž, přinesly boj ve středu pole a mnoho nepřesností. Střelami Ružinského nebo Škopka rozklepali hosté pouze ochrannou síť. Zajímavou šanci měli Radimští ve čtrnácté minutě, kdy se na levé straně uvolnil Homolka, zpětnou přihrávkou našel Procházku, ale jeho pohotovou střelu bravurním zákrokem zlikvidoval domácí gólman Hanzl.

 

O dvě minuty později vystihl domácí Bílý chybnou rozehrávku, Škopek uklouzl a Bílého střelu v obrovské šanci vytěsnil Arnold. Brejkové situace mohly domácím přinést úspěch, protože hosté byli častěji na útočné polovině. Ve dvou pološancích se ocitl Homolka, ale jeho hlavičkové zakončení skončilo v obou případech mimo. Po necelé půlhodině se Radim dočkala gólu. Po faulu Panice kopali hosté přímý kop z dvaceti metrů. Hanzl dobrý pokus vyrazil jen do břevna a odražený míč uklidil do sítě dobíhjící Jaroslav Čábelka - 0:1.

 

Hned po rozehrávce ale mohlo být srovnáno. Po pravé straně pláchl okolo Škopka Rauch, přízemním centrem našel Podneckého, který dokázal vystřelit, ale jen do gólmana. V podobné šanci se dalším centru Raucha ocitl další hráč domácích, ale to zakončení - opět do brankáře Arnolda. Hra se v těchto fázích opticky vyrovnala, ale zase ubylo šancí. Poslední prvního poločasu měl hostující Procházka, ale Hanzl u tyče opět skvěle zakročil.

Jinak výborně chytající Hanzl daroval hostům druhý gól

Na začátku druhé půle vyděsil Arnolda v radimské bráně Hanousek, jehož střelu vytáhl Arnold na břevno a z přímého kopu o pár minutek později mířili domácí kousek vedle šibenice. Další průběh druhého poločasu rámovaly opět chyby, z michž plynuly jakési pološance, ale buď špatné zakončení a nebo zákroky gólmanů držely ukazatel skóre stále na stejných číslech.

 

Skóre se měnilo až v závěrečné desetiminutovce. Radimští měli několik slibných šancí k nyvýšení náskoku, ale trestný kop Mašína vyrazil Hanzl, Hanzl si poradil i s ostrým centrem hostů. A pět minut před koncem se dočkali domácí. Na dlouhý odkop Šourka si naběhl Michal Hendrych a na přední tyč prostřelil Arnolda - 1:1.

 

Radost domácím ale dlouho nevydržela. Jaroslav Čábelka nevěděl co s míčem, vystřelil z nějakých třiceti metrů neslanou, nemastnou střelu, která mířila doprotřed brány, ale Hanzla překvapila a jinak výborně chytající Hanzl inkasoval rozhodující branku - 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Celé utkání rozhodla opět naše neschopnost vstřelit gól a slabší den našeho brankáře. Hosté měli o trochu více míč na svých kopačkách, ale do vyložených šancí jsme se dostávali my. Ovšem ani Bílý ani Hervert tváří v tvář radimskému brankáři neuspěli. Na druhé straně po trestném kopu od břevna odražený míč nikým neatakováni uklidili hosté do naší sítě a šli do vedení. Druhý poločas jsme začali aktivněji, ale ke gólu to nevedlo. Radim pak opět převzala aktivitu, ale pět minut před koncem zapomněla na zadní vrátka a my z rychlého brejku vyrovnali. Bohužel hned v následující minutě po naší ztrátě uprostřed hřiště se do míče opřel jeden z radimských hráčů a jeho střela doprostřed branky na mokrém terénu před brankařem skočila a skončila až v naší bráně. Náš pokus o závěrečný nápor neměl žádný efekt a tři body tak putují do Radimi.

TJ Viktoria Radim
Ondřej Exner, hrající trenér: Zrovna se nenacházíme v úplně úžasné fotbalové formě, proto ani zápas v Červených Pečkách nebyl jednoduchý. Zápas to byl vyrovnaný a byli to domácí, kteří z kraje zápasu po několika šancích nastřelili tyč. My jsme se snažili držet míč a kombinačně přehrát soupeře. Do poločasu se nám povedlo přehrnout výsledek na naši stranu. Začátek druhé půle jsme opět nezachytili vůbec zodpovědně, kdy nám domácí orazítkovali břevno. V poslední čtvrthodině jsme zbytečně riskovali a nesmyslně chtěli strhnout výsledek na naší stranu a po našem nezdařeném rohu bylo vyrovnáno. V 81. minutě veškerou zodpovědnost na sebe vzal Jaroslav Čábelka a nekompromisní střelou ze 35 metrů překvapil gólmana domácích.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - M. Bílý [-] (55. J. Kubelka [-] ) , R. Hervert [-] (73. R. Kulhánek [-] ) , M. Hanousek [-] , R. Panic [-] , V. Kočí [-] (73. T. Charouzd [-] ) , T. Podnecký [-] , M. Hendrych [-] , M. Rauch [-] , M. Šourek [-] , Z. Bulíř [-]

TJ Viktoria Radim
V. Arnold [-] - J. Čábelka [-] , L. Homolka [-] (81. A. Matouš [-] ) , R. Procházka [-] , L. Synek [-] , J. Ontl [-] , M. Ružinský [-] , J. Mašín [-] , P. Škopek [-] , I. Procházka [-] (78. A. Krutský [-] ) , T. Dejl [-]

ŽK: 32. J. Čábelka .
Hráči zápasu: J. Čábelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - POSPÍŠIL Pavel (N), DOLEŽAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.