Kubalík začal loupit už v sedmé minutě


Branky


0

Již v sedmé minutě se hosté mohli radovat z vedení, které postupně navýšili na rozdíl čtyř gólů. V závěru byly k vidění i dvě červené karty, na obou stranách po jedné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Viktoria byla neškodná

Domácí Viktoria Radim podává výkony jak na houpačce. Doma před dvěma týdny porazila Dobráč, minule vybojovala body v Žiželicích a tentokrát vybouchla s Nučicemi. Naopak Nučičtí se chytili výhrou nad Plaňany, ale v minulém kole svůj výkon devalvovaly porážkou v Dobrém Poli. "Přijeli jsme s odhodláním výpadek minulého kola napravit", hlásali hráči před zápasem.

 

Do zápasu vstoupili hosté velmi aktivně a už v sedmé minutě se na hranici vápna uvolnil Filip Kubalík a přízemní střelou otevřel skóre - 0:1. Radim působila odevzdaně a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Filip Kubalík se řítil sám na gólmana, ale ten jej vystál a jeho střelu vyrazil levou nohou. V jedenatřicáté minutě si na levém rohu velkého vápna zpracoval míč Lukáš Kulhavý, posunul si jej na střed a střelou k levé tyči zvýšil na 0:2. V prvním poločase měl velkou příležitost i Jakub Hervert, ale jeho zakončení bylo zbrklé a nepřesné.  

Jakub Novák zvládl dva góly během dvou minut

Do druhého poločasu domácí prostřídali tři hráče, jako by již zápas považovali za prohraný a po šesti minutách tomu skutečně tak bylo. Pokaždé zafungovala spolupráce nučických útočníků.  V obou případech byl střelcem Jakub Novák a nahrávačem Filip Kubalík. Nejprve získal Filip míč na pravé straně a předložil jej přímo před prázdnou branku Jakubovi Novákovi - 0:3 a podruhé vybojoval míč na radimském obránci a poslal Jakuba do úniku. Ten posadil Hanuše na zadek a blafákem uzavřel na 0:4.

 

Další minuty druhého poločasu již nic moc zajímavého nenabídly. Viktoria se nebyla schopná prosadit a hosté v pohodě udržovali svůj náskok. V sedmdesáté třetí minutě se nechal zbytečně vyloučit hostující Dominik Kočí po dvou žlutých kartách a zápas se pak již jen dohrával. Domácí šli také do deseti, když po druhé žluté vyloučil hlavní rozhodčí Josef Zdeněk Petra Škopka.

 

Hosté touto výhrou získali důležité body a svého dnešního soupeře v tabulce předskočili. 



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Chtěli jsme odčinit minulý kolaps z Dobrého Pole. Máme druhý zápas za sebou venku a chtěli jsme z nich nějaké body. Dali jsme brzy branku, což nás uklidnilo. Zdálo se mi, že domácí po druhém gólu rezignovali, navíc když jsme po šesti minutách druhé půle navýšili na 0:4, bylo o zápase jasno. Tyto body bychom potřebovali za týden potvrdit doma proti Býchorům. Máme posvícení, tak očekáváme slušnou diváckou kulisu.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zdeněk Josef - BŘÍZA Tomáš (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.