Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Už i Žiželice poznaly radost z výhry, smlsly si na Č. Pečkách


Branky


0

Jediní hráči Žiželic nepoznali ještě v této sezóně radost z tříbodové výhry. Stalo se tak až v šestém kole, kdy převálcovali slabé Červené Pečky. Třemi góly se zaskvěl Jakub Korčák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly udaly ráz zápasu

Ke svému tabulkovému sousedovi do Žiželic, které se dosud v tomto ročníku nemohly radovat z výhry, přijely bojovat poslední Červené Pečky. První poločas nabídl vyrovnaný boj, domácí byli ale přece jen o malinko lepší a hlavně góloví - po půlhodině hry dvěma góly v rozmezí tří minut stanovili poločasový výsledek 2:0. 

Červenopečečtí korigovali na konci zápasu

Ve druhé půli už na hřišti dominovali domácí, skóre navýšili až na 5:0, když hattrickem se blýskl Jakub Korčák. Drobnou kaňkou na vysvědčení domácího mužstva je inkasovaný gól pět minut před koncem utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Dnes zasloužené tři body. Po celé utkání jsme byli lepším týmem. První poločas byl z naší strany slabší. Po vstřelení druhé branky se tým uklidnil a druhý poločas předváděl pěkné akce a přidal další tři branky. Co mě jen mrzí je obdržená branka.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Největší rozdíl v tomto zápase byl v produktivitě. Zatímco domácí góly dávali, my jsme své šance zahazovali, gól jsme dali až v samotném závěru. My musíme zapracovat ale i na defenzivní činnosti celého týmu, protože v každém utkání inkasujeme mnoho branek a to potom má negativní psychický vliv na hráče. V Žiželicích jsme po půlhodině dostali dva slepené góly, a ty pak určili ráz zbytku utkání.



Sestavy


SK Žiželice
L. Rokos [-] (46. J. Fořt [-] ) - M. Bubeník [-] , M. Živný [-] , D. Chlupáč [-] , M. Midloch ml. [-] - D. Mejvald [-] , M. Javůrek [-] (65. A. Schánel [-] ) , L. Bláha [-] (81. J. Novotný [-] ) , V. Jirkov Mitrev [-] (46. M. Steklý [-] ) - J. Hruška [-] , J. Korčák [-] -

FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - M. Hanousek [-] , R. Panic [-] , P. Podnecký [-] , J. Kubelka [-] , T. Podnecký [-] , M. Hendrych [-] (77. R. Kulhánek [-] ) , M. Rauch [-] , M. Šourek [-] (46. T. Koubský [-] ) , Z. Bulíř [-] (69. T. Charouzd [-] ) , J. Přiklopil [-]

ŽK: 31. J. Hruška - 50. R. Panic .
Hráči zápasu: J. Korčák .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Karlík Milan - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), ČERMÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.