1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie ubojovala tři body s Kouřimí


Branky


1

Bojovným a nadšeným výkonem se prezentovala v souboji s favoritem z Kouřimi domácí Čechie Tuklaty. Odměnou byl gól Lukáše Blaščoka a další tři body do sbírky k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávaná v první půli moc krásy nepobrala

reportáž připravil Roman Nešpor, hrající trenér Čechie Tuklaty

 

 

Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že jsme uhráli poměrně nečekané body v Býchorech, a chtěli jsme si fotbal užít. Na druhou stranu jsme také věděli, jak silný celek nás čeká. Hosté nás ze začátku přehrávali, ale do vyložených šancí jsme je moc nepouštěli. Nejnebezpečnější střelu hosté poslali do tyče. My jsme se nemohli dostat ke hře, jakou jsme chtěli praktikovat a nedokázali jsme se prosadit kombinačně a tak veškeré dlouhé míče byly ihned zpátky. Nevyhrávali jsme souboje. Ale jinak moc negativních věcí nebylo a tak jsme nebyli úplně nespokojeni. V poločase jsme si řekli, co zlepšíme a to se nám v druhé půlce podařilo. 

 

 

 

 

Střídání v domácím týmu přineslo oživení hry

Bojovnost, vyhrané souboje a lepší hra po lajnách. Veliké oživení přinesla dvě střídání. Do hry se dostal David Jambor a po chvíli i David Bazal, došlo k mírnému přehození postů a naše hra začala být nebezpečnější. V druhé půlce jsme šli dvakrát sami na brankáře, z takových šancí musíme vstřelit aspoň jeden gól. Stoprocentní šancí byla i hlavička z malého vápna Petra Jambora, bohužel se nám nedaří proměňovat šance. Je to škoda, v zápasech jich nebudeme mít tolik, abychom je neproměňovali, na tom musíme zapracovat. Jinak se mi hra v druhé půlce líbila.

 

Lukáš Blaščok schoval svojí střelu z dálky, brankář asi neviděl a míč zapadl k tyči. Čechie se tak jedenáct minut před koncem ujala vedení 1:0 a tato branka byla nakonec vítězná. Poté jsme si dokázali vytvořit ještě dvě střelecké příležitosti z dálky, ale buď jsme minuli nebo střelu chytil gólman.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Zápas jsme dotáhli ke třem bodům, nyní máme na kontě 11 bodů. Ještě nás čeká hodně zápasů vyhrát, abychom byli zachráněni. Ale po pěti kolech můžeme být velmi spokojeni a užívat si dobrý vstup do soutěže. Po tomto utkání nemůžu jinak, pochvala patří celému týmu! Super zápas, děkujeme fanouškům za hezkou děkovačku! Uvidíme, jestli se nám podaří urvat nějaký bod v Libodřicích!

TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: Podali jsme celkově lepší výkon než v minulém zápase, ale pořád to nebylo takové jako v prvních třech kolech. Trochu na nás padla deka a dolů nás sráží i neproměňování vyložených šancí. Někteří hráči si nevěří jako v předešlých zápasech a na celkovém výkonu týmu je to znát. Mužstvo Tuklat hrálo jednoduchý a trpělivý fotbal a tato strategie jim dneska přinesla vítězství. Je to velké zklamání, věřil jsem, že si nějaký bod ze hřiště nováčka odvezeme. Nezbývá než se vrátit k naší hře, v týdnu potrénovat a připravit se na příští zápas. Tým má na víc a já tomu pořád věřím, chce to jen dál pracovat a neztrácet chuť vítězit.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Goll [-] , J. Vébr [-] , L. Martinec [-] (58. D. Bazal [-] ) , J. Halgaš [-] , D. Procházka [-] , J. Vondráček [-] (46. D. Jambor [-] ) , L. Werbynský [-] , M. Kotala [-] , L. Blaščok [-] (87. K. Zradička [-] ) , P. Jambor [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] (88. D. Kosmata [-] ) , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , R. Světnička [-] , J. Paclík [-] , M. Tománek [-] (75. M. Navrátil [-] ) , J. Holub [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 73. T. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Blaščok .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - PROCHÁZKA Vratislav (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2017 10:19
Tuklaty ani Kouřim se střelecky moc neprosazují, ale ani moc neinkasují. Takže to vidím po jedné brance na každé straně.