Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Pustou Polom


Branky


0

Těškovice neudržely dvoubrankové vedení po první půli. Polom ve druhé dala pět branek a z derby má tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším podzimním sychravém utkání jsme na domácí půdě,, po více než 20-ti letech nastoupili k očekávanému DERBY s mužstvem Pusté Polomi „B“. Byl to zápas Prvního mužstva s Druhým mužstvem Tabulky, a to o pozici vítěze v podzimní části soutěže 2017/2018.
Byl to zápas dvou poločasů, kde Domácí prakticky napustili Hosty k „ničemu“ a do poločasu jsme po brankách  ve 13.min., kdy po vysunutí Vladimíra Šenka skóruje nabíhající Matěj Krayzel na 1:0, a ve 15. min. zakončujeme po vybojovaném míči Vojty Vavrečky        a následném centru na zabíhajícího Jana Šenka – 2:0.
Ve  35.min  se soupeř uvolňuje  v našem pokutovém území – Penalta, ale ROMAN – Kryje! Skóre se tak nemění a další šance z obou stran ke změně skóre do poločasu nevedou.

 

Ve druhé půli se Hosté dostali v 54.min ke snížení skóre na 1:2,  a následně  ve 59.min opět Hosté dorovnávají  na 2.2 (Roman – bohužel „statista“)ŠOK pro domácí !!!
V 61.mi. skórují Hostě po jasné „offsidové“ situaci na 2:3, ale Pomezní  i Hlavni „v klidu“, Zlomový bod utkání !!!
V 70. min. faul na střídajícího Dušana Sýkoru a následnou slovní urážku z pozice Hostů Hlavní sudí sice nevidí, ale „oplátku“ Dušana viděl – ČERVENÁ – hrajeme v 10-ti. Z následného trestného kopu skórují Hosté na 2:4 (Roman neviděl přes zeď).

V závěru utkání jsme si  sice vytvořili několik brankových situací, ale bohužel – NIC. Naopak soupeř KONTROVAL do naší otevřené - oslabené obrany na konečných 2:5.

 

Děkuji všem hráčům obou mužstev za předvedený kvalitní herní a bojovný výkon. Blahopřeji soupeři za vítězství v tomto novodobém DERBY, které si ve druhém poločase - zasloužili. Bylo to DERTBY, které ukázalo Techniku, Taktiku, SRDCE hráčů a chuť po vítězství. A hlavně děkuji všem místním i přespolním fanouškům z Pusté Polomi,              za vytvoření divácké a kulturně-sportovní kulisy, která byla na úrovni - tedy Fair-Play,      kde celkových účastníků bylo přes 180 !!! Děkujeme.

 

Autor: Martin Šenk



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , T. Rek [-] (87. O. Strojil [-] ) , L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] (84. B. Sroka [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , P. Lazecký [-] (63. D. Sýkora [-] ) , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - D. Kozel [-] (82. P. Žůrek [-] ) , R. Vaněk [-] , D. Schlossarek [-] , V. Hendrych [-] (49. A. Kubala [-] ) , R. Hruška [-] (75. M. Kotala [-] ) , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , M. Jurč [-] , Z. Kačírek [-] , D. Kubala [-]

ŽK: 89. B. Sroka - 49. D. Kozel , 52. D. Schlossarek , 87. J. Bruna . ČK: 69. D. Sýkora .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - LAZECKÝ Přemysl (N), HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.