3:1
(2:0)
14. J. Eller (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabyně zvládla Skřipov


Branky


9. J. Šubrt , 16. J. Onderka , 78. V. Jašíček - 14. J. Eller (p.)
0

Skřipov minulém kole porazil suverénní Pustou Polom a Hrabyně prohrála v Komárově, favorit byl tedy jasný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas vzal ale nečekaný obrat už v 9. minutě, domácí Vítek srazil centr z rohu k Šubrtovi, který prostřelil co mu stálo v cestě. Hosté se hnali za vyrovnáním a hned ve 14. minutě obléhali branku Hrabyně, David Poloch nešikovně fauloval a Eller proměnil nařízenou penaltu. Hned v 16. minutě si Hrabyňští vzali vedení zpět, když Jurčík našel z rohu přesně Jiřího Onderku, který se z blízky hlavou nemýlil.  Hra do konce poločasu pak byla vyrovnaná, hosté nastřelili břevno a výborně hrající domácí Skalík odvážné sólo zakončil střelou mimo, když mu balón odskočil na nerovném terénu.

 

Druhý poločas byl již evergreenem Hrabyňských zápasů, domácí bránili náskok a spoléhali na brejky, které rozehrával zkušený Onderka a táhnul rychlý Vítek. Hosté drželi více míč, zahrávali standardky, ale když už se dostali do šance, podržel Hrabyni Brauner. Do zakončení se z brejku dostali Moravec i Skalík, ale oba tváří v tvář gólmanovi hostí mířili těsně vedle. Dvanáct minut před koncem po pravé straně prošel velmi bojovně Vítek a před brankářem přihrál na lépe postaveného Jašička, který do odkryté branky zkušeně zavěsil. Hosté prokazovali kvalitu a tlačili, ale do  vyložené šance se již nedostali a Hrabyně tak slavila vydřené vítězství nad kvalitním soupeřem.

 

Autor: Vít Onderka



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrabyně
hodnocení vedoucího domácích - Vít Onderka: Skřipov má kvalitní tým, který hraje technický fotbal, ačkoliv jsme je ve 3 posledních vzájemných zápasech porazili, nikdy to nebylo jednoduché. Musím poděkovat celému týmu, jak sobotní zápas odmakal, výhru jsme si ale myslím zasloužili.




Sestavy


TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , J. Dostál [-] , J. Šubrt [-] , L. Kozák [-] - D. Skalík [-] , R. Vítek [-] , J. Onderka [-] (62. V. Blucha [-] ) , J. Holuša [-] (46. R. Moravec [-] ) , D. Poloch [-] - V. Jašíček [-] -

TJ Sokol Skřipov
D. Binar [-] - J. Poltier [-] , P. Židek [-] , J. Eller [-] - J. Lubojacký [-] , O. Hrbáč [-] (78. L. Bartusek [-] ) - M. Lauček [-] (46. T. Pecka [-] ) , J. Pola [-] , P. Poltier [-] (74. O. Eller [-] ) , J. Kubánek [-] , O. Bartusek [-]

ŽK: 59. J. Onderka - 10. J. Eller , 86. J. Kubánek .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - KUPKA Tomáš (N), VÝDUCH Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.