3:2
(2:1)
41. A. Górecki
89. M. Majling (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabyně porazila Horní Lhotu


Branky


14. R. Moravec , 28. R. Vítek , 77. J. Onderka - 41. A. Górecki , 89. M. Majling (p.)
0

Report přináší Vít Onderka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Lhota přijela k derby do Hrabyně velmi oslabena, scházel hlavně kapitán Bartůněk.

Domácí tak cítili šanci po 4 prohraných vzájemných zápasech v řadě konečně vylepšit statistiky s pravidelným soupeřem.

Hrabyně vstoupila do zápasu s dobrým nasazením a ve 14. minutě se z voleje do odraženého míče opřel Moravec a poslal domácí do vedení. Hra se ale přelévala ze strany na stranu a šance se tvořily na obou stranách. Hosté hrozili hlavně ze standardních situací, které hrají na vysokého Zdražilu. Domácí pak stříleli po postupných útocích ale Jiří Onderka trefil střed brány, Moravec neprostřelil obránce po chybě gólmana a Doležal minul jen o decimetry. Dobrým napadáním pak Onderka donutil obranu k nepřesné a riskantní nahrávce, kterou zachytil Vítek a ve 28. minutě postupoval z kraje do vápna. Střelou na zadní tyč dal domácím dvougólové vedení. Hosté se ale vzchopili a Górecki hlavou na zadní tyči snížil před poločasem na 2:1.

V druhém poločase se hosté tlačili za vyrovnáním a hrálo se spíše na polovině domácích, kteří se snažli přecházet do rychlých kontrů. Zadařilo se až v 77. minutě, kdy domácí kapitán Kozák přerušil rozehávku hostí a vyslal do úniku Onderku, který přehodil gólmana a vrátil domácím náskok o dvě branky. Hosté pak už jen korigovali výsledek v 89. minutě, kdy Doležal nešikovně fauloval ve vápně Zdražilu, který v té době už pomáhal na hrotu. Nařízenou penaltu proměnil Mailing. Hrabyně ale těsný náskok uhájila.

 

Autor: Vít Onderka



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrabyně
hodnocení vedoucího domácích - Vít Onderka: Napínavý zápas, kvalitně odehraný oběma celky. Kluci to odmakali a zaslouženě vyhráli. Alespoň částečně jsme hostům vrátili předchozí porážky.




Sestavy


TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , L. Kozák [-] , M. Poloch [-] , J. Dostál [-] - J. Doležal [-] , V. Žídek [-] (85. V. Blucha [-] ) , R. Vítek [-] , R. Moravec [-] (46. B. Vereš [-] ) , D. Skalík [-] - J. Onderka [-]

TJ Sokol Horní Lhota
J. Duchek [-] - T. Matzner [-] , R. Zdražila [-] , R. Hrubeš [-] - M. Majling [-] , J. Rybář [-] , J. Hendrych [-] - J. Biolek [-] , D. Frýdl [-] , J. Bedry [-] , A. Górecki [-]

ŽK: 41. R. Moravec , 90. J. Onderka - 53. A. Górecki , 81. J. Rybář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PRETSCH Adam - KUPKA Tomáš (N), POLOCH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.