1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišovice zlomily soupeře až osm minut před koncem


Branky


0

Velice dlouho se hrálo v Budišovicích bez branek. Pak přišla 82. minuta, kdy o osudu zápasu rozhodl Kotala z domácícho celku a zajistil Budišovicím tři body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrabyně po porážce od Kyjovic jela do Budišovic na další derby. Budišovice byly favoritem a hrabyně zvolila defensivní sestavu s 5 záložníky.

Obraz hry byl ale opačný než hosté čekali a první poločas byl přinejmenším vyrovnaný. Hrabyně důsledně bránila hlavně domácího špílmachra Zímu a Budišovice do vyloženějších šancí nepustila. Naopak to mohla být ona, kdo půjde do vedení. Výduch z malého vápna netrefil v pádu prázdnou bránu a Žídek z dobré pozice ve vápně těsně minul. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

V druhé půli už ale hostům postupně docházel dech a Budišovice měly velkou, ačkoliv pouze optickou, převahu bez výraznějších šancí. Hrabyně doufala v brejky, které ale nedokázala úspěšně zakončit. Za zmínku stojí míč tečovaný Jiřím Onderkou těsně vedle a střela Demela do břevna. Sporným momentem byl pak neuznaný gól Výduchovi, který pravděpodobně vybíhal při signalizovaném ofsajdu z vlastní poloviny. Budišovice se tak dočkaly a byly odměněny za trpělivé obléhání vápna hostí. Rychle rozehraný aut v 82. minutě zastihl hrabyňskou obranu ve špatném postavení a Kotala se objevil sám před brankářem, se štěstím ho obešel a do prázdné branky zařídil domácím 3 body.

 

Autor: Vít Onderka



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hrabyně
hodnocení vedoucího domácích - Vít Onderka: Po poslední prohře se naše hra neskutečně zvedla, ale fotbal se hraje na góly a nedali jsme z mnoha šancí ani jeden (a jeden nám nebyl dopřán pomezním). Budišovice, ač šťastně, vyhrály zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
L. Vavrečka [-] - A. Mikovský [-] , R. Popek [-] , A. Vilam [-] (63. T. Halfar [-] ) - R. Kubánek [-] , M. Zajíc [-] (88. Z. Chmel [-] ) , M. Kvasňák [-] (63. P. Hudeček [-] ) , O. Gelnar [-] (73. M. Poklop [-] ) - L. Stošek [-] , J. Kotala [-] (89. F. Choleva [-] ) , J. Zima [-]

TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , D. Poloch [-] , O. Demel [-] , J. Dostál [-] (44. B. Vereš [-] ) - R. Moravec [-] (82. V. Blucha [-] ) , R. Vítek [-] (65. T. Kupka [-] ) , D. Skalík [-] , J. Doležal [-] , V. Žídek [-] (45. J. Onderka [-] ) - L. Výduch [-]

ŽK: 33. A. Mikovský , 69. O. Gelnar , 85. M. Poklop .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - HALFAR Jiří (N), RUSEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.