4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom po sestupu ještě neztratila bod


Branky


2. J. Bruna , 19. M. Jurč , 54. P. Bubík , 56. M. Jurč - 46. M. Stoniš
0

Pustá Polom šla hned v úvodu do vedení a druhou branku přidala po dvaceti minutách. Palhanec na počátku druhé půle snížil, ale domácí drama nepřipustili a do deseti minut dali dvě branky a bylo po zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Palhanec přijel do Pusté Polomi v improvizované sestavě a už od počátku na s chutí hrající domácíc nestačil. Pustá Polom bavila přítomné diváky kombinační hrou a vypracovala si poměrně dost brankových příležitostí. Z nich dvě proměnila, když úspěšnými střelci byli Bruna s Jurčem a do kabin tak šla za dvoubrankového vedení. Vstup do druhého poločasu se povedl lépe hostů, když z ojedinělé akce snížili Stonišem. Pustou Polom ale toto nezaskočilo a nadále diktovala tempo hry a v 54. minutě propálil míč do sítě kapitán Pavel Bubík, a o dvě minuty později byl úspěšný opět Jurč, který uzavřel skóre na konečných 4:1. Poslední půhodinu se zápas odhrával, a Pustá Polom si v pohodě dokráčela za dalšími třema body. 



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - A. Kubala [-] , D. Kubala [-] , V. Hendrych [-] - J. Bruna [-] (75. J. Dvořák [-] ) , P. Bubík [-] (72. P. Žůrek [-] ) , M. Jurč [-] - D. Kozel [-] , D. Schlossarek [-] , Z. Kačírek [-] (64. M. Kotala [-] ) - M. Kuděla [-]

TJ Palhanec
M. Nagy [-] - Z. Put [-] , M. Pospíšil [-] , D. Vrbický [-] , M. Stoniš [-] , M. Nagy [-] (81. P. Vrbický [-] ) , S. Boháček [-] (74. D. Holuša [-] ) , D. Hendrych [-] , A. Brigula [-] , A. Václavík [-] (70. K. Kostrhoun [-] ) , T. Kokeš [-]

ŽK: 86. M. Jurč - 76. T. Kokeš , 77. K. Kostrhoun .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - HEČKO Aleš (N), MEIER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.