3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po nepříliš přesvědčivém výkonu Štáblovic rozhodl o vítězství svého týmu kapitán Dobrotka


Branky


20. R. Vícha , 35. R. Baláž (p.) , 58. P. Dobrotka - 6. M. Grygar , 28. R. Schuster
0

V prvním a zároveň také posledním kole podzimní části III. B tř. sk. B proti sobě nastoupila mužstva Štáblovic a Svobodných Heřmanic. Propastný rozdíl 21 bodů a 9 příček v tabulce však na hřišti nebyl znát. Aktivní Heřmanice dlouho sahaly po bodu. Tři body nakonec zůstávají na domácí půdě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli remíza

Heřmanice do zápasu vletěly jako tajfun s větší touhou hrát a vyhrát. Hra domácích, poznamenaná značnými změnami v sestavě, byla od samotného začátku poněkud rozháraná. Již v 6. min musel Kácal lovit míč ze své sítě. Chybující stoper Konvička, jenž těžkou přihrávkou dostal kolegu z obrany Durčáka do nesnází, si v úmyslu odčinit svou minelu, tečoval střelu Grygara do vlastní brány - 6. min 0:1. Štáblovice se rozjížděly pomalu. Vidět byl především na pravém křídle Vícha R., s nímž si obrana Heřmanic dokázala poradit pouze za cenu faulů. Odměnou mu byla 20. min,  kdy po úniku zakončoval, v těsné blízkosti brankáře Knapa, razantní střelou pod břevno - 1:1.

 

Na druhé straně si smolnou půlhodinku vybíral již zmíněný Konvička. I druhá branka padla na jeho vrub. Po špatné komunikaci domácího obránce se svým brankářem, si hostující Schuster, těsně míjející Kácalovy konečky prstů, chytře předkopl balón, jehož dopravení do prázdné brány, už pro zkušeného útočníka nebyl žádný problém - 28. min 1:2. Štáblovicím se do poločasu podařilo vyrovnat. Střela Dobrotky lízajíci horní tyč branky, po jeho chválihodné individuální akci, ještě v kase neskončila. A tak když byl poněkolikáté v pokutovém území poslán k zemi neudržitelný Vícha R., kopala se penalta. K míči se staví kdo jiný, než štáblovický Herkules, a v 35. min vyrovnává na poločasových 2:2. 

 

Byl to ofsajd, nebo nebyl?

Aktivní hra Heřmanic druhým poločasem uvadala. Jejich útočníci se za polovinu hřiště dostávali spíše sporadicky. Kombinační snažení Štáblovic vyvrcholilo v 58. min. Dnes pro tým skvěle fungující Dobrotka nepohrdl vybídnutí Častulíkem a přízemní střelou nasměroval svůj tým k vítězství - 3:2. Rozporuplnou diskuzi o ofsajdu ze strany Heřmanic ukončil hlavní sudí přesvědčivým gestem mířícím k středovému půlkruhu. 

 

Pořádné horko bylo ještě štáblovické obraně a to v cca 84. min. To se po ojedinělém útoku prohnal obranou hostující útočník, jenž těsně minul tyč odkryté branky. Štáblovice si se závěrečným hvizdem dokráčely pro další tři body do tabulky, v které v konečném součtu získaly krásných 30 bodů. O jediný bod tak přezimují na druhém místě za půlmistrem sezóny ze Slavkova.

 

autor: Dušan Mrákota



Sestavy


SK Štáblovice
V. Kácal [-] - Z. Častulík [-] (88. L. Vícha [-] ) , P. Dobrotka [-] (76. L. Gibes [-] ) , M. Laovský [-] , D. Stanke [-] , R. Vícha [-] (43. M. Sedláček [-] ) , R. Baláž [-] , M. Konvička [-] , M. Kunčík [-] (70. O. Panáček [-] ) , T. Muzička [-] , J. Durčák [-] (58. V. Konečný [-] )

TJ Svobodné Heřmanice
M. Knap [-] - M. Karlovský [-] , R. Schuster [-] , M. Burián [-] , O. Kašík [-] , K. Schreiber [-] , Š. Lebeda [-] , J. Fuchsík [-] , D. Haleš [-] , T. Grygar [-] , M. Grygar [-]

ŽK: 58. Š. Lebeda , 63. M. Burián .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: RUČKA Jakub - VAVREČKA Martin (N), JACHYMČÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.