Ve Vítkově se Holasovicím povedl parádní obrat!!


Branky


0

Report nám přináší tradičně holasovický obránce David Dehner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo na dobře připraveném trávníku, před asi padesátkou fanoušků, převážně z Holasovic. Od prvních minut byli lepší hosté z Holasovic. Měli jasnou převahu ve statistice držení míče. Získávali většinu míčů a pouštěli se do jedné akce za druhou. Respektive, spíše do střeleckých pokusů ze všech možných pozic. Téměř všechny střely hostů letěly mimo tři tyče, a když už letěly na bránu, tak vždy doprostřed na brankáře.  Hosty naopak začaly z rychlých brejků trestat domácí. Nejprve ve 12. minutě po tečované střele z hranice šestnáctky poslal Vítkov do vedení Hryn. O deset minut se opakovala podobná situace. Propad hostů ve středu hřiště, a opět střela z rohu velkého vápna, která ke štěstí domácích přeletěla brankáře Mičudu a domácí tak vedli 2:0.

 

 

 Hosté se ale nevzdávali a zvyšovali vysoké napadání už na polovině Vítkova. To jim přineslo řadu získaných míčů a šancí, které ale nedokázali využít Schreier, Černý ani Kramný. Šťastnou branku přinesly poslední minuty poločasu, kdy se šouravá střela Jiřího Dehnera zapletla brankáři pod tělem a jako v curlingu pomalinku dojela do brány. To ale hostům nestačilo, a tak po dalším vybojovaném míči a pěkném centru skóroval ještě kanonýr Kramný – hlavou do šibenice upravil poločasový výsledek na 2:2.  

 

Druhý poločas začali být domácí více aktivnější, ale vyloženou šanci si nevypracovali. Tu jim nabídli hosté hned po poločase chybnou rozehrávkou vzadu, ale tentokrát hosty brankář Mičuda podržel. Utkání pak bylo hodně hektické a hra velmi rozháraná. Domácí po zranění brankáře museli vystřídat, a to se jim stalo osudným. Ke konci zápasu totiž opět úřadovali Holasovští. Nejprve po asi dvacátém rohu (standardce) se míč dostal pod nohy střídajícímu Herberovi, který jej doslova donesl (dotlačil) do brány.  Domácí byli nervózní a vymysleli ke konci minelu, která se jen tak nevidí. Dali si téměř vlastní gól, ale kapitán Adam Dehner dotlačil míč do sítě svým přičiněním. Utkání tak skončilo 2:4 pro Holasovice.

 

Autor: David Dehner



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Rostislav Hryn (vedoucí mužstva): Zápas to byl podivný... Povedl se nám začátek zápasu, ale pak nám začal dělat problém vysunutý presink hostů, kteří i nad tuto činnost skvěle kombinovali. Jako klíčový moment utkání vidím konec první půle, kdy jsme si nechali dát dva velmi laciné góly, takže naše snažení v první půli bylo "ten tam". Hosté sice měli převahu, ale výraznější šanci v první půli neměli. Když už poločas skončil tak, jak skončil, přece jen jsme mohli výsledek opět obrátit na svou stranu, ale bohužel náš kanonýr v tutové šanci trefil pouze gólmana. Pak už jsme se nedostali skoro k ničemu, protože naše hra vykazovala strašnou spoustu nepřesností. Takže po této šanci bylo jen otázkou času, kdy dostaneme gól. Bohužel, přece jen to přišlo v samém závěru utkání. Gratulace soupeři.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner (obránce Holasovic): Divné utkání. Všechny branky, které padly, tak by padat neměly. Bylo to velmi komické… Obrovské chyby hráčů a brankářů těmto gólům předcházely. Nepamatuji si, kdy se odehrál podobně bláznivý zápas s tolika kuriózními góly. Bylo to, jako ze seriálu Okresní přebor. Jsem však moc šťastný, že jsme utkání otočili a vyhráli zde. Tyhle 3 body jsme moc potřebovali.“



Počet diváků: 45. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - BISKUP Lubomír (N), DEHNER Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.