1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný match rozhodl "rosického" šajtlí Baláž


Branky


0

Remízové střetnutí netrpělivě vyhlížející rozdílovou trefu. Nějak takhle by se dal charakterizovat výkon Štáblovic a Brumovic v 10. kole III.B tř., sk. B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl divákům pohlednější podívanou spíše ze strany hostů. Rychlonohý Klement s vytáhlým parťákem z útoku Králem, byli těmi, kdo nejčastěji zaměstnával obranu Štáblovic. Domácí, opět v řádně pozměněné sestavě, chvílemi vypadali, jako by se na hřišti viděli poprvé. Změnu skóre ve prospěch svého týmu, mohl zařídit v cca 25. min brumovický Blažek, který se po neodpískaném offsidu, řítil vstříc osamocenému Kácalovi. Na hranici velkého vápna si ale doslova vylámal zuby na včasně vyběhnuvším štáblovickém Gandalfovi, jenž bravurním reflexem alá Dominátor, vypíchl útočícímu hráči balón od nohy. Tímto veledůležitým zákrokem, čerstvě 48mi letý gólman, opět potvrdil, proč v útlém věku nakukoval do Áčka druholigového Ostroje Opava, a že má svému týmu stále rozhodně co nabídnout. Chvíli na to  hrozili na druhé straně svými střelami Vícha R. s Častulíkem - avšak bezúspěšně. První půle skončila nerozhodně 0:0.  

 

Poločas č. 2 se vyvíjel takřka po vzoru toho prvního, akorát s vyměněnými rolemi. Výrazným oživením domácí hry bylo nasazení Sedláčka s Laovským. Druhý jmenovaný zatáhl v 66. min míč po pravé straně až do pokutového území Brumovic, kde se o slovo hlásil Baláž. Muž, jenž má dle svého mínění vrozenou vlohu vždy rozhodnout zápas, svého názoru opět dostál. Svým zakončením vystřihl dokonalou repliku tzv. "šajtle" znamého fotbalisty, dnes přezdívaného jako "porcelánový panáček", a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Snaha o vyrovnání se brumovickým, hlavně v předvedené bojovnosti, nedala upřít. Největší hrozbou štáblovické obrany byly standardní situace z různých pozic za nevyžádané a zbytečné fauly. S nimi si však bezchybná obrana, za zády s vynikajícím Kácalem, dokázala hravě poradit. V samotném závěru mohl stvrdit vítězství domácích opět Baláž, jenomže svým homerunem poslal míč daleko na přilehlé tenisové kurty. Do závěrečného hvizdu se domácím podařilo uhájit hubené vítězství 1:0.

 

Autor: Dušan Mrákota



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Dušan Mrákota (vodonoš SK Štáblovice): "Bojovný fotbal z obou stran. Brumovice předvedly sympatický výkon a upřímně si nezasloužily prohrát. Remízový zápas v němž se štěstíčko přiklonilo na naší stranu."




Sestavy


SK Štáblovice
V. Kácal [-] - Z. Častulík [-] , L. Gibes [-] (46. M. Sedláček [-] ) , T. Muzička [-] (70. O. Kubín [-] ) , D. Stanke [-] (81. O. Panáček [-] ) , R. Vícha [-] , R. Baláž [-] , M. Konvička [-] , R. Jedlička [-] , P. Dobrotka [-] (58. M. Laovský [-] ) , M. Kunčík [-] (63. J. Durčák [-] )

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - R. Kubičík [-] , M. Bartusek [-] (72. J. Valošek [-] ) - M. Nowak [-] , P. Šram [-] , K. Šamaj [-] , M. Schreier [-] , L. Blažek [-] , J. Varyš [-] - A. Král [-] , L. Klement [-] -

ŽK: 65. T. Muzička - 62. P. Šram .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BARTESKA Petr (N), PORUBEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.