0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Štáblovic se zrodilo v druhé půli


Branky


0

Na léty obávanou horkou půdu do Sosnové přicestovalo v 9. kole III. třídy sk. B, mužstvo ze Štáblovic. Je důvěrně známo, že z malé výsky nacházející se na půli cesty mezi Bruntálem a Opavou, se body odvážejí velmi nesnadno. Chtějí-li však hosté udržet krok se špicí tabulky, museli zde přinejmenším bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuhý boj plný osobních soubojů, nadávek a vyhrocených situací = typický obraz hry v Sosnové. V podobném duchu se bojovalo mezi oběma celky již od úvodního hvizdu. Herně dominovali štáblovičtí, kteří majíc snahu probít se k bráně a skórovat, pohledně kombinovali po zemi. Sosnová vsadila spíše na rychlé brejky a propadnuvší nakopávané balóny za obranu. Za zmíňku z prvního poločasu stojí snad jen skvělá "robinzonáda" brankáře Souška po střele Laovského a zazděná šance Častulíka z pěti metrů, čemuž v obou zmíněných případech, nestačily přihlížející krávy na přilehlé pastvě, kroutit hlavami. V prvním dějství se diváci gólu nedočkali. Do kabin se odcházelo za smírného stavu 0:0.

 

 

Poločasová změna v sestavě Štáblovic měla za cíl oživení hry, což se také povedlo. Běžela 63. minuta, v níž střídající Baláž rozehrál přímý kop na přední tyč. Zde se kapitán hostů Konvička, uplatněním svých kil, lišácky zbavil dotírajícího obránce a zpětnou přihrávkou na malé vápno hledal své nabíhající spoluhráče. Při výběru místa v pokutovém území nejlépe obstál nikým atakovaný Stanke, který s chladnou hlavou zavěsil - 0:1. Hosté pak mohli jít opakovaně do vedení, jenže proti byl vždy pomezní rozhodčí, jenž si zřejmě našel zálibu ve zvedání praporku ještě před započetím samotné akce. Snaha Sosnové o vyrovnání byla bezzubá. Nakopávané míče hnané větrem končily vždy mimo dosah tří tyčí. Minutu před koncem stvrdil vítězství hostů s chutí hrající Baláž. Po proměněném pokutovém kopu, pro který si sóličkem přes polovinu hřiště sám došel, navýšil rozdíl v 89. min o dvě branky. Následné protesty o neregulérnosti penalty hlavní rozhodčí nebral v potaz a ukončil utkání v prospěch hostů - 0:2.

 

Autor: Dušan Mrákota



Sestavy


TJ Sokol Sosnová
J. Soušek [-] - Z. Stavinoha [-] , P. Mičaník [-] , R. Chabroň [-] , R. Kalousek [-] , M. Venglář [-] , J. Tomeček [-] , O. Kaštovský [-] , R. Nekoranec [-] , J. Pokoš [-] , R. Dunaj [-]

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - Z. Častulík [-] , M. Kunčík [-] , M. Laovský [-] , D. Stanke [-] , R. Vícha [-] (46. R. Baláž [-] ) , R. Jedlička [-] , M. Konvička [-] , L. Gibes [-] , O. Ruso [-] , J. Durčák [-]

ŽK: 75. R. Kalousek - 53. D. Stanke .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ZIFČÁK Ondřej (N), MAŘÁDEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.