Baláž hattrickem zbořil obranný val Deštné


0

Pouze jeden gól dělil Deštnou od potupného dvouciferného přídělu. Jednoznačným výsledkem 9:0,

se po třech kolech vyhouply Štáblovice na první příčku tabulky. Zdali setrvají, rozhodne nedělní derby Brumovic s Holasovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na utkání 4. kola III. tř. sk. B mezi Štáblovicemi a Deštnou, si museli diváci chvíli počkat. Jelikož se svazem nominovaný rozhodčí bez omluvy k výkopu ani takřka po třiceti minutách čekání nedostavil, dohodly se oba celky, že zápas odřídí sudí z lidu. Brankový účet klání otevřel ve 12. min místní bombér posledních dní Laovský. Slabší levou nohou dokázal, že střely z větší vzdálenosti mu nedělají sebemenší potíž,  kdy nádhernou pumelicí lízající břevno, poslal domácí do vedení - 1:0. Druhý zářez na pažbu si Mařádkovi klucí připsali záhy. Ve 20. min se po rychlém přenesení hry do útoku trefil nechytatelným přímým nártem Sedláček - 2:0. Ani dnes nezůstal forvard Častulík svým spoluhráčům nic dlužen a v 26. minutě zvyšoval na rozdíl tří branek - 3:0. Svou dobře přenášenou hrou od jedné lajny k druhé, štáblovičtí doslova zadarmo rozdávali soupeři lístky k povození na verglech, které byly ozdobou místního jarmarku, konaného před čtrnácti dny. Co ale těmto šancím chybělo, bylo přesnější zakončení. Poločas tak půlil zápas stavem 3:0.

 

Po přestávkových změnách v kádru domácího mančaftu, se teprve začaly dít věci. Nejenom, že Laovský přidal v 55. min svůj druhý gól - 4:0, ale k velkému výkonu, se hnán milou motivací v hledišti, začal probouzet Baláž. Jako utržený z řetězu, stačil v 60., 71. a 85. min, zkompletovat hattrick, a k tomu si připsat další dva body do kanadského bodování za gólové přihrávky. Své druhé trefy v zápase vměstnali do devadesáti minut v 75. a v 81. min Sedláček s Častulíkem. Konečný součet utkání se zastavil na cifře 9. Nejšťastnějším mužem zápasu byl bezpochyby štáblovický brankář Kácal, který dnes až na dvě střely hostů, neměl v podstatě žádnou práci. Mohl být tak po zápase na sebe patřičně hrdý za to, že ve svém věku a před domácími fandy, je schopen udržet nejenom moč, ale takřka po roce i čisté konto. 

 

Autor:Dušan Mrákota



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Dušan Mrákota (speaker a writer Štáblovic): "Před těžkými souboji, které nás v září čekají se Slavkovem, Vávrovicemi, Melčí a Holasovicemi, poklidný tréninkový zápas. Soupeř se zmohl pouze na dvě střely za celý zápas. Nutno pochválit brankáře hostů Hrdličku, který Deštnou zachránil od ještě většího přídělu. Snad nás ty neproměněné šance nebudou v závěru soutěže mrzet."




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.