3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice těsně přehrály Bohuslavice


Branky


23. J. Stříbný , 42. D. Beneš , 57. P. Slavík (p.) - 31. P. Cigán , 88. L. Kušnír
0

Strahovice tahaly po celý zápas za delší konec provazu a připsaly si těsnou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání celků ze spodních pater tabulky nabídl souboj mezi Strahovicemi a Bohuslavicemi. Fotbalovějším týmem ze začátku byly Bohuslavice, ale jejich snaha končila před domácím pokutovým územím. Vedení se ale ujaly ve 23. minutě Strahovice, když Jakub Stříbný přihrál Patriku Kubišovi, jehož jedovku vyrazil brankář David Juchelka jen před sebe, a míč za jeho záda doklepl Jakub Stříbný - 1:0. Po této brance se Strahovice nechaly zatlačit, a Bohuslavicím se podařilo v 31. minutě vyrovnat, když střelu z dvaceti pěti metrů uklidl k tyči Petr Cigán - 1:1. Od 35. minuty ale získaly navrch Strahovice. Patrik Slavík neuspěl v samostatném nájezdu. Dvakrát neúspěšně pálil Dominik Beneš. Potřetí se mu už ve 42. minutě dostat míč do kasy - 2:1. Navíc ještě o minutu později nastřelil tyčku hostující branky. 

 

Začátek druhé půle nenabídl moc fotbalové krásy. V 57. minutě byla nařízena sporná penalta pro Strahovice, kterou proměnil Patrik Slavík - 3:1. Strahovice mohly pak několikrát zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Radek Hladík se probil přes tři hráče, ale ztroskotal na hostujícím brankáři Juchelkovi. O chvíli později se úplně stejně vedlo Michaeli Hluchníkovi. V 81. minutě už mířil do prázdné branky Jiří Beneš, ale v poslední chvíli se vymrštil gólman Juchelka a míč chytil. V 85. minutě pálil domácí Patrik Kubiš těsně vedle. Bohuslavice v té době hrozily ze standardních situacích, které se jim ale moc nedařily. Dvě minuty před koncem hosté zápas zdramatizovali, když průnik Vojtěcha Janoše dorazil do kasy Lukáš Kušnír - 3:2. Strahovice ale už si tři body udržely.   



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Až do stavu 1:0 jsme hráli hodně zakřiknutě. Ve druhém jsme už byli lepší, ale málem se nám vymstilo, že jsme nedali čtvrtý gól, a na můj vkus to pak bylo zbytečné drama.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Z naší strany to byl dost jalový zápas. Herně jsme byli podle mě lepší, ale jen po šestnáctku. Prakticky kromě těch dvou gólů jsme žádnou vyloženou šanci neměli.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] (77. J. Hartmann [-] ) - T. Němec [-] , M. Obrusník [-] , R. Hladík [-] - D. Beneš [-] (46. P. Lhotský [-] ) , M. Nevřela [-] , Š. Beneš [-] , J. Stříbný [-] (81. J. Beneš [-] ) , A. Dvořák [-] (69. M. Hluchník [-] ) - P. Slavík [-] (61. V. Nevřala [-] ) , P. Kubiš [-] -

SK Bohuslavice B
D. Juchelka [-] - V. Janoš [-] , A. Barč [-] , V. Mička [-] (46. T. Hruška [-] ) , M. Šramel [-] , P. Cigán [-] , R. Pochopien [-] (46. I. Dominik [-] ) , F. Hrubý [-] (46. L. Kušnír [-] ) , T. Král [-] (62. M. Breuer [-] ) , J. Štefek [-] , T. Chlopčík [-]

ŽK: 72. M. Šramel .
Hráči zápasu: M. Nevřela - M. Breuer , P. Cigán , D. Juchelka .
Počet diváků: 31. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - VANĚK Pavel (N), JANOŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.