2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať rozhodla ve druhém dějství


Branky


0

Po bezbrankovém poločasu dala Hať ve druhém dva góly a připsala si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávaném zápasu přivítalo mužstvo z Hatě v nedělním chladném odpoledni celek z Bělé. První poločas patřil mužstvu z Bělé. Ta si vypracovala i více brankových příležitostí. Hať se k žádné váznější šanci nedostala. Po čtvrthodině hry napřáhl ke střele bělský Martin Papšík, kterou ale vytlačil domácí brankář Ondřej Zháňal. Po rozehraném rohu vznikl ve vápně závar, ale míč se hostům procpat nepodařilo. Pak se dostal ke dvěma nebezpečným hlavičkám Daniel David, ale obě si tu správnou cestu nenašly. Poslední čtvrthodina poločasu se už hrálo ve středu hřiště a do kabin se šlo za bezbrankového stavu. 

 

Ve druhé části se hra otočila o sto osmdesát stupňů. Hať ale narozdíl od Bělé dokázala dvě své šance přetavit v branku. Hned z výkopu se dostal ke střele Radek Chmelař, ale ta skončila pouze na tyči. O pár okamžiků později vystřelil jeden z haťských hráčů a střelu patičkou suměrnil mimo dosah bělského brankáře Ondřeje Tesaře Adam Heglas a otevřel skóre zápasu - 1:0. V dalších nadějných příležitostech se objevili Jan Fryštácký a Vojtěch Machalla. Pojistku přidala Hať osm minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když vysunul Radek Chmelař Vojtěcha Machallu, který se obtočil kolem obránce a brankáře a jeho střela se sotva došourala do sítě - 2:0. Pak se už nic nestalo a zápas dospěl k výhře domácí družiny.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Poslední zápas v sezóně byl hodně těžký. Těžký terén, docela dost zraněných a nemocných. Sestava se lepila. V prvním poločase měli navrch oni, ve druhém zase my a dvěma góly jsme to rozhodli.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, kdy my jsme měli ve své moci první poločas, oni druhý. Rozdíl byl v tom, že oni své šance dali, my ne.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] - L. Štverka [-] (54. O. Chmelař [-] ) , R. Chmelař [-] (83. L. Tyleček [-] ) , V. Machalla [-] , J. Macháček [-] , M. Starowicz [-] , A. Heglas [-] , J. Fryštácký [-] , D. Štverka [-] (79. M. Sojčák [-] ) , P. Horák [-] , J. Válek [-]

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - R. Kiesewetter [-] , T. Bartusek [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , M. Hiltavský [-] , P. Kubina [-] , P. Vybrančík [-] , M. Mikšaník [-] , H. Gvoždík [-] (20. R. Vybrančík [-] ) , J. Boček [-]

ŽK: 78. D. Štverka - 38. T. Bartusek , 89. J. Boček .
Místo: Hať. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - GAZDÍK Tomáš (N), BALLARIN Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.