P. Ender 36.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Darkovičky


Branky


36. P. Ender
0

Darkovičky se dokázaly jednou prosadit a vydřít tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním odpoledni se utkaly v derby zápase rezervní týmy Darkoviček a Hatě. Zápas byl hodně bojovný, moc šancí obě družiny v první půli lačným fanouškům nenabídly. Většinu času se hrálo mezi šestnáctkami obou týmů. Do první šance se propracovala asi ve 12. minutě domácí družina, když se míč odrazil k Jiřímu Hanusovi, jenž ale svá mířidla seřídil špatně. Hať reagovala o něco později přímým kopem Michala Starowicze, který domácí brankář Petr Pískala vyrazil s vypětím sil na břevno. Ve 35. minutě se zjevil Jiří Hanus sám před hostujícím brankářem, ale ten jeho pokus vytáhl na roh. Z něho centroval Janko Jac přímo na Petra Endera, který holení doslova dotlačil balon do sítě - 1:0. V 43. minutě byl vyloučen haťský Lukáš Mučka, který podle zápisu o utkání udeřil v přerušené hře domácího Matěje Lamparta, a rozhodčí ho bez váhání poslal pod sprchy. 

 

Ve druhé části, i když byla hrála Hať o deseti, tak byla opticky lepším týmem. Více šancí ale přesto vypracovaly Darkovičky. Jiří Hanus se opět objevil před hostujícím brankářem, ale opět neuspěl. Dominik Kubala také v nadějných pozicích zaváhal. Hať se objevila v pouze jedné velké příležitosti, ale střídající Lubomír Machalla jí zahodil. Darkovičky si pak už těsné vítězství nenechaly vzít a tři body si z tohoto těžkého zápasu připsaly na své konto. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Hodně utrápené vítězství. Byl to bojovný zápas, kdy se většinou hrálo mezi oběma šestnáctkami. My jsme dali jednu branku a nakonec jsme hubenou výhru udrželi.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Hráli jsme dobře, sestavu jsme měli dobrou, jen tomu chybělo to koření, a to jsou góly, které se nám nepodařilo vstřelit



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - J. Míl [-] , T. Fajkus [-] , D. Hruška [-] , P. Ender [-] - M. Gai [-] (77. M. Ondič [-] ) , J. Jac [-] , D. Schebestik [-] , M. Lampart [-] - J. Hanus [-] (80. M. Gai [-] ) , A. Vilkus [-] (63. D. Kubala [-] )

TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] , D. Majer [-] (58. L. Machalla [-] ) , M. Polach [-] , L. Mučka [-] , M. Starowicz [-] , R. Hruška [-] , J. Válek [-] , L. Štverka [-] (70. M. Sojčák [-] ) , P. Horák [-] , R. Polášek [-] (58. M. Kupka [-] )

ŽK: 42. M. Lampart , 44. A. Vilkus , 50. D. Hruška , 63. J. Jac , 80. J. Hanus - 18. R. Polášek , 44. L. Štverka , 52. R. Hruška . ČK: 43. L. Mučka .
Hráči zápasu: P. Pískala , J. Míl , P. Ender - M. Wozniak .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PAVELEK Karel - ŠTVERKA Dalibor (N), FRANTA Matyáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.