3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavík zajistil Strahovicím výhru pět minut před koncem


Branky


17. P. Slavík (p.) , 26. A. Dvořák , 85. P. Slavík - 10. D. David , 14. J. David
0

Po čtvrthodině hry vedla Bělá o dvě branky. Strahovicím se ale podařilo třemi přesnými zásahy skóre otočit a vyhrát podruhé za sebou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice posilněné výhrou z minulého kola, přivítaly doma Bělou, která si dala minulé kolo pauzu. Start do zápasu měla Bělá jako z partesu, když do patnácté minuty vedla o dvě branky. V 10. minutě vhazoval Martin Papšík dlouhý aut do pokutového území, a svou hlavičku umístil Daniel David pod nohy domácího strážce svatyně - 0:1. O čtyři minuty později se dostal balon po autu k Jakubovi Davidovi, jenž si obehrál domácího zadáka a střelu poslal k zadní tyči - 0:2. V 16. minutě pálil těsně vedle Daniel David. V 18. minutě faulovala Bělá ve vápně Aleše Dvořáka. Pokutový kop cizelérsky proměnil Patrik Slavík - 1:2. Ve 22. minutě nebyla Bělé uznaná branka, pro postavení mimo hru, ve kterém se ocitl Jakub David. O dvě minuty později střela strahovického Patrika Slavíka jen těsně lízala tyčku hostující kysně. Ve 26. minutě proletěla standardka vápnem hostů, a Aleš Dvořák ji dokázal tečí usměrnit do kasy - 2:2. Zbytek poločasu se odehrál převážně ve středu hřiště. 

 

Druhá část byla vyrovnaná, ubylo šancí, a hrálo se hlavně mezi šestnáctkami obou týmů. V 57. minutě se dostal do samostatného úniku bělský Daniel David, ale střela mu nevyšla, a domácí brankář Jakub Halfar chytá. V 78. minutě šel na druhé straně sám Aleš Dvořák, ale Vojtěch Krištof byl na místě. Rozhodující okamžik zápasu přišel čtyři minuty před koncem, když standardka Patrika Slavíka zaplula k tyči - 3:2. V závěru ještě zahodili tutovky domácí Štěpán Beneš a Patrik Kubiš. V 90. minutě ještě byl vyloučen po druhé žluté kartě bělský Daniel David. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Radek Hladík (asistent trenéra): Po čtvrthodině jsme prohrávali už o dvě branky. Do poločasu jsme naštěstí vyrovnali. Druhá půle byla od vápna k vápnu, a nám se podařilo vsítit rozhodující branku.

TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Byl to vyrovnaný zápas, bez převahy žádného týmu. Domácí byli nakonec šťastnější, když dali vítěznou trefu těsně před koncem.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - F. Schenk [-] , V. Štefek [-] (81. R. Hladík [-] ) , Š. Beneš [-] , P. Hluchník [-] - P. Lhotský [-] , M. Nevřela [-] , A. Dvořák [-] , A. Duda [-] (46. J. Beneš [-] ) - P. Kubiš [-] , P. Slavík [-] -

TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - J. Boček [-] (46. T. Bartusek [-] ) , M. Mikšaník [-] , P. Vybrančík [-] , R. Vybrančík [-] - J. Richter [-] , J. David [-] , R. Kiesewetter [-] - M. Papšík [-] , D. David [-] - P. Matura [-]

ŽK: 40. F. Schenk , 63. P. Slavík - 5. P. Vybrančík , 35. J. Boček , 89. D. David . ČK: 90. D. David .
Hráči zápasu: P. Slavík - J. David , R. Vybrančík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVELEK Karel - VÁCLAV Dvořák (N), PAVEL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.