L. Kufka 14.
L. Jurček 37.
L. Bielan 65.
D. Benek 77. (p.)
4:2
(2:2)
26. M. Gai
44. J. Rzidký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice rozhodly ve druhém dějství


Branky


14. L. Kufka , 37. L. Jurček , 65. L. Bielan , 77. D. Benek (p.) - 26. M. Gai , 44. J. Rzidký (p.)
0

Poločas skončil nerozhodným výsledkem. Ve druhém dala Palestina dvě branky a připsala si třetí výhru na podzim. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním dopoledni přivítaly Štěpánkovice na svém domácím pažitu mužstvo z Darkoviček. Aktivněji do zápasu vstoupila domácí letka. Daniel Kožušník pálil dvakrát nepřesně. V nadějné pozici zase po pěkné kombinační akci promáchl Vlastimil Harazim. Po čtvthodině hry šly už Štěpánkovice do vedení, když Martin Lukovicz dával lob za obranu na Lukáše Kufku, který brankáře propálil střelou po zemi k tyči - 1:0. Darkovičky vyrovnaly ve 26. minutě, když nahrávku Janka Jace poslal do sítě Michal Gai - 1:1. Štěpánkovice si vedení vzaly zpět ve 37. minutě, když Jan Václavík našel Vlastimila Harazima, který nahrál na středu Lukáši Jurčekovi, jenž pálil přesně k tyči - 2:1. Těsně před přestávkou vnikl do domácího vápna Jiří Hanus, fauloval ho Halfar, a penaltu v pohodě proměnil Jakub Rzidký - 2:2. 

 

Ve druhé půli poslaly Štěpánkovice na hřiště Davida Benka, který rozhýbal domácí zálohu. Navíc hostům se zranil Jakub Rzidký a jejich záloha byla značně oslabena, a domácí začali hosty přehrávat. Vlastiml Harazim ještě pálil vedle, Lukáš Jurček jen do hostujícího brankáře Petra Pískaly. V 65. minutě David Benek vyslal za obranu Vlastimila Harazima, který nastřelil jen brankáře, k míči se dostal Lukáš Bielan, který s pomocí teče přehodil hostujícího gólmana - 3:2. V 77. minutě vyslal Vlastimil Harazim do úniku Lukáše Jurčeka, jenž nasadil hostujícímu brankáři kličku, a ten jej fauloval. Pentli pak proměnil David Benek - 4:2. V závěru ještě zahodili šance domácí Vlastimil Harazim a Lukáš Bielan, ale na třech bodech pro Štěpánkovice se nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Myslím si, že jsme od začátku až do konce byli lepším týmem, a naši výhru považuji za zaslouženou. Hodně zápas ovlivnil David Benek, který ve druhé půli naši hru středové řady oživil.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): První poločas byl takový nudný, jako by obě mužstva nejevila zájem o hru. Ve druhém ovlivnilo zranění našeho středopolaře Rzidkého, kterého musel do nemocnice odvézt další záložník Jac, a ve středu jsme vyklidili pozice, čehož využili domácí ke vstřelení dvou branek.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - J. Václavík [-] , M. Lukovics [-] (67. J. Vendelín [-] ) , L. Jurček [-] , D. Halfar [-] - L. Kufka [-] (46. D. Benek [-] ) , L. Bielan [-] - V. Harazim [-] - M. Tomíček [-] , D. Tomíček [-] , D. Kožušník [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - J. Míl [-] , L. Lička [-] , D. Hruška [-] , A. Vilkus [-] - D. Bochňák [-] (80. M. Duda [-] ) , M. Gai [-] , J. Jac [-] (64. M. Ondič [-] ) , J. Rzidký [-] (57. P. Adamčík [-] ) - J. Hanus [-] (76. M. Gai [-] ) , D. Kubala [-] -

ŽK: 57. D. Kožušník - 41. J. Rzidký .
Hráči zápasu: M. Gai .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - HARTMANN Lukáš (N), FAJKUS Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.