3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov rozhodl brankou čtyři minuty před koncem


Branky


0

Oldřišov vedl po půli o jednu branku. Závada vyrovnala, ale rozhodující trefu zaznamenala domácí družina. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravan Oldřišov přivítal na svém hřišti v sobotu celek ze Závady. Domácí neměli k dispozici brankáře, a do kasy putoval jeden z nejlepších snajprů 1. A třídy Denis Bořucký. Už po pár sekundách minula střela domácí družiny jen těsně závadskou svatyni. Ve 3. minutě protlačil Micheal Ulička na šestnáctku míč na Vojtěcha Bechného, který podél brankáře poslal míč do kasy - 1:0. Ve 13. minutě si vylámal zuby hostující Lukáš Staňo na Bořuckém. Po dvaceti minutách se zaskvěl hostující brankář Petr Krajíček, který vyrazil střelu domácích na tyč. Po půlhodině hry dostal balon do běhu Lukáš Staňo, a i když ho atakovali domácí zadáci, dokázal míč protlačit do brány - 1:1. V 39. minutě mohl dokonat obrat ve skóre Lukáš Staňo, ale Bořucký byl tentokrát na místě. A platilo známé nedáš dostaneš, když Vojtěch Bechný oplatil Michaeli Uličkovi jeho brankovou nahrávku - 2:1. 

 

Druhý poločas byl opět vyrovnaný, jen s tím rozdílem, že ubylo šancí, a hra se většinou přelévala od šestnáctky k šestnáctce. V 61. minutě podnikla Závada rychlý brejk, který úspěšné zakončil střelou k tyči Jiří Lébl - 2:2. Pak opět pokračovala vyrovnaná partie, a s postupem času bylo jasné, že kdo dá branku vyhraje. Deset minut před koncem zahodil šanci hostů Lukáš Staňo, který mířil těsně vedle. Rozhodnutí tak přišlo na druhé straně, když aktivní Michael Ulička posunul míč na střídajícího Jaroslava Klementa, který podél gólmana rozhodl zápas ve prospěch Oldřišova - 3:2. Závada už nenašla dostatek sil na vyrovnání. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Hrálo se převážně mezi oběma šestnáctkami, kdy moc šancí nebylo, když prakticky skoro každá šance skončila v bráně. My dali naštěstí v závěru vítěznou branku.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): První poločas byl sice Oldřišov herně o něco lepší, ale nějak výrazně nás nepřehrával. Druhý byl takový vyrovnanější, a tam rozhodlo, kdo dá branku tak vyhraje, a nakonec jí dal Oldřišov.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
D. Bořucký [-] - O. Fabián [-] (46. P. Grabec [-] ) , V. Bechný [-] , M. Pusch [-] , M. Ulička [-] , T. Pardy [-] (70. J. Vavrečka [-] ) , I. Hofer [-] , R. Kalo [-] (46. J. Klement [-] ) , L. Strouhal [-] , M. Steuer [-] , P. Latoň [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - V. Chříbek [-] (46. J. Lébl [-] ) , L. Staňo [-] , J. Sniehotta [-] (79. P. Chřibek [-] ) , D. Gryz [-] , R. Husárik [-] (60. M. Majhofer [-] ) , A. Dihel [-] , P. Joško [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

Hráči zápasu: M. Ulička - P. Krajíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: RADEK Roman - PIROŠ Kamil (N), TOMAKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.