Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas skončil zaslouženou dělbou bodů


Branky


2. R. Kurka , 7. T. Pardy , 14. P. Pardy , 31. V. Bechný , 44. R. Kurka , 67. R. Kurka - 11. D. Havranke , 24. T. Riemel , 66. P. Vítek , 81. T. Kryštof (p.) , 86. T. Riemel , 90. M. Zeman
0

Oldřišov vedl dvakrát v zápase o tři branky. Sudice však v závěrečné desetiminutovce daly tři branky a vyrovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov produktivnější a vedl o tři branky

Oldřišov se Sudicemi ztratil vyhraný zápas, když ještě deset minut před koncem vedl o tři branky. V prvním dějství hrál Oldřišov jednoduše, když většina branek padla tak, že útočník dostal dlouhý pas za obranu, a dokázal samostatný nájezd proměnit. Skóre otevřel už po dvou minutách, když Michael Ulička vyslal do úniku Radka Kurku, který z jedenácti metrů obstřelil hostujícího brankáře Marka Klimenta - 1:0. O pět minut později zahrával rohový kop Michael Ulička a míč sklepl do kasy Tomáš Pardy - 2:0. Sudice snížily v 11. minutě, když Tomáš Zips vyslal za obranu Davida Havrankeho, jenž prostřelil domácího brankáře - 2:1. O tři minuty později po nahrávce Michaela Uličky uklidil balon k tyči Pavel Pardy - 3:1. Ve 24. minutě poslal za obranu míč Josef Valníček, a Tomáš Riemel snižoval - 3:2. Ve 31. minutě nakopl rohový kop Radek Kurka na Vojtěcha Bechného, který nadvakrát pokořil hostujícího brankáře - 4:2. Ve 44. minutě poslal Petr Latoň středem hřistě nahrávku na Radka Kurku, jenž byl neomylný - 5:2. 

Sudice srovnaly skóre v závěrečné desetiminutovce třemi góly

Ve druhém poločase musel do branky Sudic místo zraněného Marka Klimenta Lukáš Kartous. Jako by to mělo na Sudice pozitivní vliv, a po celý druhý poločas diktovaly tempo hry. V 66. minutě se jim podařilo snížit, když po individuální akci prošel Patrik Vítek přes tři hráče, a pohodlně zavěsil - 5:3. Hned vzápětí ale Oldřišov znovu dal branku, když Michael Ulička opět našel Radka Kurku, a ten zkompletoval hattrick - 6:3. Závěr zápasu ale patřil jednoznačně Sudicím. V 81. minutě byl v domácím vápnu faulován Tomáš Kalmus a penaltu proměnil jeho jmenovec Kryštof - 6:4. V 86. minutě přiklepl balon David Havranke Tomáši Riemelovi a ten míč napálil pod břevno - 6:5. Divoký zápas zakončil v nastavení Marek Zeman, který zužitkoval nahrávku Tomáše Kryštofa a zajistil Sudicím bod - 6:6. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Začali jsme lépe, byli jsme lepší na balónu a ujali se v první půli tříbrankového vedení. Poté co jsme zvýšili na 6:3, jsme úplně odpadli, a hosté vyrovnali. Remíza je zasloužená.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): V prvním poločasu jsme naprosto zaspali, a domácí nás vyškolili v jednoduchosti a efektivitě. Nám se moc nedařilo. Ve druhé jsme byli jasně lepším týmem a podařilo se nám vyrovnat.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - V. Bechný [-] (54. P. Weczerek [-] ) , R. Kurka [-] , P. Latoň [-] (64. O. Fabián [-] ) , M. Ulička [-] (85. P. Grabec [-] ) , T. Pardy [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , D. Hartoš [-] (69. P. Mathias [-] ) , O. Berek [-] , I. Hofer [-]

TJ Sokol Sudice
M. Kliment [-] (46. V. Kryštof [-] ) - J. Valníček [-] (37. T. Kryštof [-] ) , L. Kartous [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , P. Herrmann [-] (78. M. Zeman [-] ) , P. Vítek [-]

ŽK: 40. T. Pardy , 78. P. Mathias - 38. M. Pitra .
Hráči zápasu: R. Kurka - T. Kryštof , M. Zeman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - GRULICH David (N), ONDRA Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.