1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gletník rozhodl o těsné výhře Služovic


Branky


0

O těsné výhře Služovic rozhodla 35. minutě a branka Gletníka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Služovic přináší jednu trefu

Další zápas, který se odehrál v neděli bylo utkání mezi Služovicemi a Štěpánkovicemi. V prvním dějství měla více šancí domácí družina ze Služovic, která diktovala tempo hry. Už ve 2. minutě střílel slabě do středu branky služovický Josef Novák. V 10. minutě dokázal hostující brankář Martin Lukovicz zlikvidovat hlavičku Vladana Cimingy a i dorážku Václava Urbana. Po čtvrthodině mířila střela Petra Kriebela nad hostující klec. Poté se osmělily i Štěpánkovice, když Lukáš Jurček vyslal do úniku Vlastimila Harazima, který se snažil ještě nahrát lépe postavenému spoluhráči, ale jeho úmysl vystihl domácí Vladan Ciminga. Ve 21. minutě na druhé straně hlavičku Vladana Cimingy zachraňoval hostující zadák. Pak střely Jaroslava Černého, Adama Lasáka a Michala Nowického skončily mimo štěpánkovickou klec. Na druhé straně pádil na domácí branku Vlastimil Harazim, který oslovil přihrávkou Dalibora Švachu, který to ale měl na dlouhou nohu a pálil vedle. Ve 35. minutě přišel rozhodující okamžik zápasu, když po rychlé akci nahrával Matěj Číp balon Jiřímu Gletníkovi, jenž pálil k tyči hostující svatyně - 1:0. V závěru poločasu ještě špatně semířili mířidla Vladan Ciminga s Václavem Urbanem.    

Skóre už zůstalo stejně

V úvodu druhého dějství měly optickou převahu Štěpánkovice. Ke střele se dostal Martin Pluške, který ale pálil vedle. Domácí toho využívali k brejkům. Václav Urban dokonce udělal kličku brankáři, ale vytlačil se ze střeleckého úhlu. Josef Novák pálil do brankáře. Tvrdou střelu Jiřího Gletníka vyhlavičkoval z brankové čáry hostující obránce. Pak se zhruba do sedmdesáté minuty hrálo převážně ve středu hřiště od šestnáctky k šestnáctce. Posledních dvacet minut se ještě Štěpánkovice snažily vyrovnat. V největší šanci se zjevil Patrik Benek, který převzal míč na hranici ofsajdu, a pádil sám na brankáře, kterého pouze napálil. V 81. minutě se domácím zranil brankář Mateusz Brzezny, a místo něj šel do kasy hráč z pole Vojtěch Kremser. Štěpánkovice toho ale nedokázaly využít. Mohly to být naopak Služovice, které mohly zvýšit vedení, ale Matěj Číp s Adamem Lasákem mířili těsně mimo bránu. Zápas tak postupně dospěl k těsné výhře Služovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Vyhráli jsme zaslouženě, byli jsme lepším týmem a měli jsme více šancí. Bohužel se nám na potvrzení výhry nepodařilo vsítit pojišťující branku. Hosté se ke konci snažili tlačit, nám se zranil gólman, ale do ničeho vážnějšího jsme je nepustili.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Služovice byly fotbalovější v prvním poločase, ve kterém daly i branku a měly i šance. My jsme prakticky měli pouze dvě možnosti. Ve druhém jsme byli v úvodní čtvrthodině opticky lepším týmem. Pak se to srovnalo, a hrálo se mezi šestnáctkami. V závěru jsme se snažili vyrovnat, ale bylo to takové bezzubé.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] (81. P. Pšenák [-] ) - P. Kriebel [-] , M. Kremser [-] , V. Kremser [-] , V. Ciminga [-] - A. Lasák [-] , J. Černý [-] (63. R. Tománek [-] ) , J. Novák [-] , M. Číp [-] - J. Gletník [-] , V. Urban [-] (78. A. Ciminga [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - D. Švacha [-] , J. Václavík [-] (46. J. Vendelín [-] ) , J. Machala [-] , D. Halfar [-] , M. Liška [-] , L. Kufka [-] , S. Berek [-] , P. Benek [-] , V. Harazim [-] (46. M. Pluške [-] ) , L. Jurček [-]

ŽK: 59. M. Číp , 65. R. Tománek , 79. V. Ciminga , 89. J. Gletník - 51. V. Harazim , 70. M. Liška . ČK: 89. J. Machala .
Hráči zápasu: J. Gletník , J. Novák - M. Lukovics .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MATONOHA Petr (N), TOMÍČEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.