Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka neměla vítěze


0

Benešov vedl brzy o tři branky. Sudice dokázaly ale skóre otočit. Benešov však ještě před půli vyrovnal. Ve druhé části už divácí gól neviděli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký poločas nabídl osm branek

Divácky atraktivní zápas se hrál mezi Sudicemi a Dolním Benešovem. Úvodní dvacetiminutovka zápasu patřila zcela hostující družině, která po deseti minutách hry šla do vedení, když dlouhý balon prodloužil Pavel Lokoč na Lukáše Stříbného, který střelou podel brankáře poslal míč do sítě - 0:1. O deset minut později Martin Janík našel přihrávkou pod sebe Richarda Husovského, který nahrál mezi dva obránce Danieli Mlýnkovi, jenž už bez problému zasunul míč do opuštěné branky - 0:2. Sudice mohly snížit vzápětí, ale přihrávku Tomáše Kryštofa nevyužil David Havranke, který přeloboval branku i s brankářem. A hned za chvíli přišel třetí trest pro Sudice, když uviděl Daniel Mlýnek za sebou Martin Janík a tomu se podařilo propálit domácího brankáře - 0:3. Od té chvíle dominovaly na trávníku Sudice. Ve 25. minutě se rohový kop Pavla Herrmanna snesl na hlavu Tomáše Kryštofa, který svou hlavičku ze sedmi metrů umístil k tyči - 1:3. Hned o minutu později vypálil Tomáš Kryštof, a střela jen lízala tyčku. Ve 34. minutě začala pro Benešov černá čtyřminutovka. To nakopl Michal Kryštof míč do vápna, kde David Havranke vyhrál souboj s brankářem Markem Vaňurou a přistrčil míč Tomáši Kryštofovi, který pohodlně zasunul balon do prázdné branky - 2:3. O dvě minuty později uvolnil Tomáš Kryštof přesnou kolmicí Josefa Valníčka, který balon procedil skrz brankáře - 3:3. Obrat dovršily Sudice ve 38. minutě, když vyhrál v pokutovém území David Havranke opět souboj s brankářem Markem Vaňurou. Na hranici šestnáctky našel Pavla Baránka, který poslal míč mezi dvěma hostujcími zadáky do prázdné klece - 4:3. Když už obě mužstva mířila do šatny, tak se rohový kop Lukáše Stříbného dostal na hlavu Richarda Husovského, jehož hlavičku tečoval do brány Martin Janík - 4:4. 

Branka už nepadla

Ve druhé půli se už brankostroj zastavil. Na hřišti ubylo fotbalovosti, a přibylo bojovnosti. Úvodní čtvrthodina patřila Dolnímu Benešovu. Střelu Martina Janíka domácí gólman Marek Boček vyrazil na hlavu Pavla Lokoče, jehož hlavičku směřující do sítě vyhlavičkoval z brankové čáry Tomáš Zips. O chvíli později bombu Lukáše Stříbného vyrazil na roh domácí strážce svatyně. Pak dvakrát zkoušel pozornost domácího gólmana Richard Husovský. Po hodině hry převzaly taktovku Sudice, které měly tři nadějné šance. Centr Tomáše Zipse hlavičkoval Marek Pitra do protipohybu brankáře Marka Vaňury, který dokázal ale míč chytit. O pár okamžiků později odcentroval Pavel Baránek na hlavu Tomáše Riemela, jehož hlavička šla těsně mimo. Pak se roh Pavla Herrmanna odrazil na šestnáctku k Josefu Valníčkovi, který z první o půl metru minul hostující klec. V závěrečné desetiminutovce se zápas zbytečně vyhrotil, vzplály emoce, které vyvrcholily těsně před koncem potyčkou mezi hráči, a tak rozhodčí zápas radši o něco dříve ukončil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Pro diváky to byl hodně atraktivní zápas. S Dolním Benešovem se hraje hodně dobře. První dvacetiminutovce patřila jasně Benešovu. Ten se ujal tříbrankového vedení. Nám se ale povedl dokonalý obrat. Bohužel jsme před poločase inkasovali vyrovnávací trefu. Ve druhé půli už ubylo fotbalovosti a byl to spíše boj. Na konci se to pak zbytečně vyhrotilo. Remíza je zasloužená.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Vedli jsme o tři branky, a o dva body jsme přišli zbytečnými chybami v obraně, kdy jsme dostali během chvilky čtyři branky. Tyto chyby nás staly celý zápas.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - T. Kryštof [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , J. Valníček [-] (80. M. Zeman [-] ) , T. Zips [-] , P. Herrmann [-] (85. L. Kartous [-] ) , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - P. Lokoč [-] , J. Janovský [-] (8. D. Mlýnek [-] ) , L. Stříbný [-] , F. Labuda [-] , R. Husovský [-] , D. Pospěch [-] , D. Lorenz [-] , M. Vaculík [-] (46. J. Reichel [-] ) , L. Šikora [-] , M. Janík [-]

ŽK: 13. T. Kryštof .
Hráči zápasu: T. Kryštof , J. Valníček - D. Mlýnek , M. Janík .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: PRASEK Beno - KALMUS Tomáš (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.