1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce zvítězila Závada


Branky


0

Závada po půli vedla o jednu branku. Hned zkraje přidala druhou branku Bohuslavice v závěru snížily, ale Závada kontrovala ještě jednou brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávaném zápase si trápící se Bohuslavice pozvaly na své hřiště mužstvo ze Závady. Úvod zápasu patřil Bohuslavicím, které lépe kombinovaly. Jejich akce ale končily na spolehlivě a v pohodě chytajícím Petru Krajíčkovi. Po dvaceti minutách převzala otěže hry do svých rukou Závada. Ta ujala ve 25. minutě vedení, když si Lukáš Staňo narazil s Jiřím Léblem, a prvně jmenovaný uklidil míč k tyči bohuslavické branky - 0:1. Po půlhodině hry se dotával do šance závadský Jiří Lébl, ale brankář Juchelka jeho pokus kryje. V závěru poločasu ještě vystrašily Bohuslavice Krajíčka z trestného kopu. 

 

Úvod druhého dějství patřil hostujícímu týmu. Hned ve 46. minutě se Závada ujala dvoubrankového vedení, když po závaru v domácím pokutovém území odkopával domácí zadák míč tak nešťastně, že trefil Lukáše Staňa, od nějž se míč odrazil do sítě - 0:2. Ve 49. minutě se krásně uvolnil Radim Husárik, a jeho střela jen o milimetry minula pravý roh bohuslavické svatyně. Po hodině hry se dostával do šance bohuslavický Daniel Štefek, ale Petr Krajíček byl opět neprůstřelný. V poslední čtvrthodině hry Bohuslavice přitlačily Závadu. V 83. minutě střídající Jan Vitásek orazítkoval pouze tyč. O dvě minuty později využil nedorozumění mezi brankářem Krajíčkem a obráncem Jan Vitásek, a vykřesal jiskérku naděje pro domácí - 1:2. Závada ale v samém závěru vedení pojistila, když střela Radima Husárika z dvaceti metrů skončila u tyče - 1:3. Pak hned rozhodčí zápas ukončil. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Tento zápas byl vyvrcholením naši špatné půlsezóny. Hráli jsme špatně, a hosté do toho dali více srdíčka. My jsme hráli pouhých patnáct minut, a to k výhře stačit nemůže.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): V prvním poločase se hrála taková upatlaná kopaná. Ve druhé části už to bylo lepší. Nám patřil úvod druhé půle. Pak se hrálo nahoru dolů.



Sestavy


SK Bohuslavice B
D. Juchelka [-] - A. Barč [-] , T. Hruška [-] , T. Chlopčík [-] , F. Hrubý [-] , M. Šramel [-] (73. L. Kušnír [-] ) , I. Dominik [-] (28. J. Vitásek [-] ) , V. Janoš [-] (46. P. Štefek [-] ) , D. Štefek [-] , R. Heiduk [-] , J. Štefek [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - A. Dihel [-] , J. Sniehotta [-] , R. Husárik [-] , J. Náwrath [-] , V. Chříbek [-] (67. P. Chřibek [-] ) , M. Krupa [-] , L. Staňo [-] , J. Lébl [-] (84. D. Vitásek [-] ) , P. Joško [-] , R. Vitásek [-]

ŽK: 30. M. Krupa , 80. J. Lébl .
Místo: Bohuslavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARAZIM David - ŠKROB Michal (N), TOMAKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.