4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice daly čtyřku Strahovicím


Branky


0

V prvním dějství se ujaly Služovice dvoubrankového vedení zásluhou Cimingy. Poté, co Strahovice zahodily penaltu, přidali domácí ještě dvě branky a připsali si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ciminga zajistil domácím dvoubrankové vedení

V zápasu dvou týmů začínajících na S přivítaly Služovice tým ze Strahovic. Domácím vstup do sezóny moc nevyšel, ale v tomto zápase si svou reputaci napravili. V prvním dějství si domácí družina vypracovala více brankový ch příležitostí. Už v 1. minutě centr Petra Kriebela přistál na hlavě Vladana Cimingy, jehož pokus brankář Vlastík Moravec jen konečky prstů vyrazil vedle. Po deseti minutách sklepnutí Václava Urbana posílá Vladan Ciminga pánubohu do oken. Ve 13. minutě se už Vladan Ciminga gólově prosadil po rohu Matěje Čípa - 1:0. Pak dalekonosné střely Vojtěcha Kremsera a Matěje Čípa jen tesně minuly branku. Po půlhodině hry hlavička Vladana Cimingy končí vedle. Teprve nyní se dostali ke slovu i hosté, ale Patrik Kubiš nedokázal propálit domácího brankáře Aleše Michalčíka. Ve 39. minutě se gólovou akci zopakovali Matěj Číp s Vladanem Cimingou - 2:0. V závěru poločasu se dostal do nadějné pozice strahovický Aleš Dvořák, ale míč mu sjel z kopaček a on zamířil vedle. 

Strahovice nedaly penaltu, a Služovice jistily výhru dvěma přesnými zásahy

Na začátku druhé půle mohly Služovice rozhodnout, ale po uličce Vladana Cimingy Adam Lasák v jasné pozici přestřelil bránu. Pak se chopily otěží zápasu Strahovice, které si vypracovaly několik šancí. Patrik Kubiš, Patrik Slavík i Vojtěch Štefek ale byli s jejím zakončením na štíru. Zhruba po hodině hry dostaly navíc Strahovice možnost zahrávat pokutový kop, ale Kubišovu střelu k tyči brankář Aleš Michalčík lapil. To byl asi zlomový okamžik, od kterého zase byly lepší Služovice. V 62. minutě střelu Piotra Skaliňského brankiář Strahovic vyškrábl jen konečky prstů. V 63. minutě opět Matěj Číp zahrával rohový kop, ale hlavičku tentokrát nasměroval Vladan Ciminga do spojnice tyčky a břevna. V 70. minutě skončila dalekonosná střela Martina Trunčíka v šibenici hostující klece - 3:0. V 86. minutě dal konečnou podobu výsledku služovický Matěj Číp, jenž zamířil přesně k tyči - 4:0. V samém závěru mohl korigovat skóre Vladimír Nevřala, ale jeho střelu mířící do branky vykopl z brankové čáry domácí obránce.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): V prvním poločase jsme byli lepší a dali jsme dva krásné góly. Ve druhém jsme mohli o výsledku rychle rozhodnout, bohužel jsme šanci neproměnili a soupeř pak měl více ze hry. Ve důležitém okamžiku nás podržel brankář. Ke konci jsme dali dvě branky a bylo hotovo.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Výsledek neodpovídá dění na hřišti. My jsme ho mohli zdramatizovat, ale neproměnili jsme šance, a penaltu. Vyhráli zaslouženě, ale mohlo to skončit menším rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - P. Kriebel [-] , V. Kremser [-] , A. Ciminga [-] , R. Tománek [-] - J. Novák [-] , M. Číp [-] , A. Lasák [-] , M. Kremser [-] (60. M. Trunčík [-] ) - V. Ciminga [-] , V. Urban [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - M. Obrusník [-] , F. Schenk [-] , T. Němec [-] - P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] , J. Beneš [-] , V. Nevřala [-] - P. Kubiš [-] (78. F. Hladík [-] ) , P. Slavík [-] (66. A. Duda [-] ) , J. Stříbný [-]

ŽK: 43. V. Kremser - 24. P. Slavík , 31. A. Dvořák .
Hráči zápasu: A. Michalčík , V. Ciminga .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - MATONOHA Petr (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.