Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2017 17:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku vyhrál Benešov


Branky


0

Vedení se ujaly Darkovičky, ale Benešov skóre rychle otočil a pak už tahal za delší stranu provazu. Rozhodující branka padla osm minut do sítě Darkoviček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Darkoviček Benešov otočil

V předehrávaném utkání zajížděl ve čtvrtek celek z Dolní Benešova do Darkoviček, kde změřil síly s místní družinou. Oba týmy byly posíleny o hráče z áčka, tudíž byl zápas pro oko diváka velmi atraktivní, a navíc padlo devět branek. Vše začalo už po pár sekundách, když se v šestnáctce hostujícího celku nejlépe zorientoval Petr Kremzer a poslal Darkovičky do vedení - 1:0. Pak se zastřeloval hostující hrající trenér Richard Husovský, který ale ve všech případech špatně seřídil svou mušku. Ve 13. minutě už hosté vyrovnali, když domácí ve svém pokutovém území zahráli rukou a Richard Husovský zkušeně proměnil - 1:1. Po dvaceti minutách už hosté vedli, když Jakub Košárek vyslal do uličky Patrika Rubého, jenž na hranici velkého vápna zasekl a prostřelil obránce i brankáře - 1:2. Darkovičky reagovaly střelou Davida Bochňáka, jenž mířila pouze do tyče. Ve 36. minutě byl faulován domácí Petr Kremzer a sám postižená se zhostil úspěšné exekuce pokutového kopu - 2:2. Benešov ale ještě před pauzu znovu vedl, když přímý kop Patrika Rubého vyrazil gólman Jaroslav Hrubý jen Pavlu Lokočovi, který vrátil míč do kasy - 2:3.

Darkovičky dvakrát vyrovnaly, ale Benešov vždy reagoval vedoucí brankou

Ve druhé polovině přestřelka pokračovala. Darkovičky dvakrát vyrovnaly, ale Benešov vždy našel odpověď. V 62. minutě krásně vyslal David Bochňák do úniku Petra Kremzera, který zkompletoval hattrick - 3:3. V 71. minutě vhazoval benešovský Jakub Košárek aut, který Richard Husovský pustil na Patrika Rubého, který se už nemýlil - 3:4. Darkovičky ale odpověděly téměř okamžitě. David Bochňák rozehrával přímý kop na zadní tyč, kde jej Petr Petr Ender hlavičkou sklepl pod sebe na Patrika Lamparta, který procedil míč skrz hostujícího brankáře - 4:4. Osm minut před závěrečným hvizdem ale domácí faulovali před svým vápnem, Lukáš Stříbný si postavil míč a zkušeně obstřelil špatně postavenou zeď domácích - 4:5. V závěru ještě mohly Darkovičky srovnat, ale v závaru v pokutovém území nedokázaly míč protlačit do brány. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Patrik Adamčík (hráč áčka a divák): Celkově to byl zápas s hodně šancemi a remíza by asi byla spravedlivá. Oba týmy doplněné o hráče A týmu. Zápas byl kvalitní tak, že to u některých akcí jsem viděl větší kvalitu než v 1. B třídě.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Dělali jsme strašně moc chyb vzadu. Celkově jsme byli šťastnější než Darkovičky, které hráli velice dobře. Hodně nám pomohli hráči z áčka, hlavně Rubý, jenž vstřelil dvě branky.



Sestavy


FK Darkovičky B
J. Hrubý [-] - A. Zlotý [-] , T. Fajkus [-] , O. Diviš [-] (68. P. Ender [-] ) , D. Hruška [-] (46. J. Jac [-] ) - M. Gai [-] , D. Schebestik [-] (89. O. Górniak [-] ) , P. Kremzer [-] (62. J. Kneifel [-] ) , J. Rzidký [-] - D. Bochňák [-] , M. Lampart [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - R. Bastl [-] , D. Skroch [-] (59. L. Stříbný [-] ) , M. Janík [-] (68. D. Lorenz [-] ) , J. Janovský [-] (65. J. Reichel [-] ) , J. Košárek [-] , P. Rubý [-] , R. Husovský [-] (88. T. Miketa [-] ) , P. Lokoč [-] , L. Šikora [-] , D. Pospěch [-]

ŽK: 57. P. Kremzer , 82. D. Bochňák - 45. D. Pospěch .
Hráči zápasu: D. Bochňák , P. Kremzer - P. Rubý .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - VILKUS Adam (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.