2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice přivodily Oldřišovu první prohru


Branky


0

Bolatice se ujaly vedení hned zkraje zápasu. Pak si šance vypracovaly obě družiny. Bolatice pak výhru jistily v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice se ujaly hned na začátku vedení

Dosud neporažená mužstva se v sobotu v podvečer střetla v Bolaticích. Start do zápasu vyšel domácí eskadře vskutku snově, když po čtyřech minutách napřáhl skoro ze třiceti metrů Daniel Macura, jenž dalekonosnou střelou nachytal na švestkách hostujícího brankáře Jana Mrázka - 1:0. Oldřišov byl z tohoto úvodu zaskočen, že asi do dvacáte minuty Bolatice držely taktovku utkání pevně v rukou. Postupně se ale obraz hry začal měnit a hosté Bolatice přitlačili. Z jejich tlaku resultovaly ale pouze střely Michaela Uličky a Petra Latoně. Nejnadějněji vypadala šance Vojtěcha Bechného ze závěru poločasu, kterou vychytal brankář Marek Wrána. Na přestávkovou pauzu tak šly veseleji Bolatice. 

Domácí jistí výhru až v devadesáté minutě

Úvod druhého dějství patřil Bolaticím, které Oldřišov přitlačily. Hosté z Oldřišova hrozili pouze z rychlých kontrů. Zde byl nebezpečný hlavně Michael Ulička. Domácí si vypracovali několik nadějných šancí, které ale úspěšný cíl nenašli. Oldřišovský strážce svatyně Jan Mrázek postupně vychytal Tomáše Sněhotu, jeho jmenovce Kretka a Ondřeje Langera. Dvacet minut před koncem ale domácím pořádně zatrnulo. To napřáhl z dálky Ivo Hofer a jeho projektil zatřásl břevnem, od něj se odrazil od brankové čáry k Ondřeji Fabiánovi, který jej hlavou poslal opět jen do brankové konstrukce. Bolatice potvrdily svou výhru až v poslední minutě, když se míč po ose Pavel Sněhota a Robin Harazim dostal k Tomáši Kretkovi, jenž dal výsledku definitivu - 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Bylo to takové derby týmů, které ještě neprohrály. Úvod nám vyšel a ujali jsme se vedení. Pak nás Oldřišov zatlačil. Ve druhém jsme naopak byli na začátku lepším týmem, ale šance jsme nedali. Pak jsme přežili klinickou smrt, když hosté nastřelili tyčku a břevno. Nakonec jsme výhru pojistili v poslední minutě.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Nebyli jsme posílení žádným hráčem z áčka, přesto jsme podali velmi solidní výkon, který ale nebyl odměněn bodovým ziskem.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - O. Langer [-] , T. Rataj [-] , T. Kretek [-] , D. Sikora [-] , L. Grygar [-] , P. Boček [-] , D. Macura [-] , V. Duda [-] , R. Obrusník [-] , T. Sněhota [-]

SK Moravan Oldřišov B
J. Mrázek [-] - V. Bechný [-] , P. Latoň [-] , M. Ulička [-] , T. Pardy [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , D. Hartoš [-] , M. Steuer [-] , I. Hofer [-] , P. Weczerek [-]

ŽK: 43. V. Duda - 35. M. Steuer .
Hráči zápasu: M. Wrána - M. Ulička .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Kania Jaroslav - Jarzab Jaroslav, Piroš Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.