1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 14:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O třech bodech pro Bolatice rozhodl Kretek


Branky


0

Bolatice se ujaly vedení na konci první půle. Benešovu se podařilo po deseti minutách druhé půle srovnat, ale poslední slovo měly Bolatice, které po hodině hry vsítily rozhodující branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité okamžiky se odehrály na konci první poločasu

V nedělním odpoledni zavítaly Bolatice do nedalekého Dolního Benešova k zápasu 5. kola III. A třídy. Obě mužstva se pohybují v horních patrech tabulky, tak se dal očekávat zajímavý duel. Zápas však toho oku náročného diváka v prvním poločase skoro nic nenabídl. Hra obou týmů se přelévala převážně mezi šestnáctkami obou týmů. Do dvou pološancí se dostal dolnobenešovský Jakub Janovský, ale vždy se zakončením váhal, že jeho střely zblokovali obránci hostí. Bolatice se dostaly do vedení až ve 45. minutě, když centr směřující do šestnáctky napálili hosté nejdříve do břevna, pak do tyčky, a nakonec jej Tomáš Sněhota napálil do sítě - 0:1. Ještě v samotném závěru byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Jiří Polák. 

Po benešovském vyrovnání, vsítily Bolatice rozhodující branku

Ve druhém poločase se nejdříve dokázali prosadit borci z Dolního Benešova, který ač hrál v deseti, tak jeho výkon byl lepší než v prvním poločasu. V 54. minutě vyslal střídající Richard Husovský do úniku Jakuba Košárka, který zakončoval střelou na zadní tyč - 1:1. Bolatice se ale v 60. minutě znovu dostaly do vedení, když Tomáš Kretek dostal míč do vápna, a zkušeně podél brankáře poslal balon do sítě - 1:2. V poslední půlhodině se dostaly Bolatice do dvou šancí, ale Tomáš Sněhota, a ani Ondřej Langer však úspěšnými nebyli. Nemuselo je to mrzet, protože Benešov se na nic nezmohl. Hosté si tak domů odvážejí tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): V prvním poločasu se toho nic moc nestalo, jen jsme se rozhádali, a to je špatné. Na jeho konci jsme navíc dostali červenou kartu. Ve druhém jsme v deseti hráli lépe, a Bolatice byly rády, že to ukopaly.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Byl to zápas, kde se hrálo tvrdě. Vyhrotilo se to hlavně ve druhém poločase, potom, co jsme vsítili druhou branku.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
V. Vinárek [-] - J. Košárek [-] , J. Polák [-] , L. Stříbný [-] (46. R. Husovský [-] ) , P. Lokoč [-] , D. Lorenz [-] , L. Šikora [-] (82. T. Glogar [-] ) , R. Pačka [-] (66. J. Reichel [-] ) , R. Bastl [-] , T. Miketa [-] (82. P. Kichner [-] ) , J. Janovský [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - O. Langer [-] , T. Kretek [-] , T. Sněhota [-] (80. T. Radošovský [-] ) , L. Grygar [-] , P. Boček [-] (46. T. Rataj [-] ) , J. Goldmann [-] (82. M. Kubný [-] ) , P. Tomšů [-] , V. Duda [-] , R. Ceplý [-] , R. Obrusník [-]

ŽK: 39. J. Polák , 82. R. Husovský . ČK: 45. J. Polák .
Hráči zápasu: J. Košárek , J. Janovský - R. Ceplý .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - BARÁNEK Petr (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.