1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňo zajistil domácím hubenou výhru


Branky


0

V bojovném utkání přišel rozhodující okamžik třináct minut před koncem, kdy si domácí zajistili vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V sobotním dopolední přijely Darkovičky do Závady, kde změřily síly s místním fotbalovým družstvem. Na hřišti se odehrávala nepříliš pohledná partie, kdy se bojovalo o každý metr hřiště, a k příležitostem si obě družiny moc nedostaly. V prvním dějství si obě ekipy vypracovaly po dvou šancích. Ve 14. minut pláchl domácí defenzivě Maichal Gai, ale vychytal ho brankář Petr Krajíček. Stejná situace, se stejnými aktéry, a stejným výsledkem se opakovala o deset minut později. Ve 27. minutě se dostal k akrobatickému zakončení závadský Václav Ritnošík, ale mířil mimo. Pět minut před přestávkou se po rohu dostal k hlavičce domácí Jiří Lébl, ale jeho pokus vykryl brankář Petr Kudla.

Závada rozhoduje třináct minut před závěrečným hvizdem rozhodčího

Ve druhé části se obraz hry příliš nezměnil. Trošku více ze hry měla domácí Závada, jenž se dostala i do více nadějných situacích. V 52. minutě Lukáš Staňo vypálil pod víko, ale Petr Kudla byl u míče včas. Po hodině hry našel Jiří Sniehotta Daniela Gryze, který ale špatně seřídil svá mířidla. V 70. minutě dostal Lukáš Staňo možnost zahrávat přímý kop, první střelu poslal do zdi, druhou už nebezpečně ohrozil hostující klec. V 77. minutě přišel klíčový moment zápasu, když se Aleš Dohel protáhl polevé straně, přenesl hru napravou stranu na Lukáše Staňa, který uklidil míč k tyči - 1:0. Darkovičky se pak snažily vyrovnat, k největší příležitosti se dostaly v samém závěru, ale závar před svou brankou vyřešil brankář Petr Krajíček. Utkání tak skončilo výhrou Závady, která si připisuje první tříbodový zápis v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Byl to hodně nervózní zápas, bojovalo se o každý metr hřiště. Moc šancí nebylo, my jsme naštěstí jednu využili a vyhráli jsme.

FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Spíše než fotbal, to byla kopaná. Oba soupeři se moc do šancí nedostávali. Myslím si, že by zápasu spíše slušela remíza. Ale oni dali branku, my ne.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - A. Dihel [-] , V. Ritnošík [-] , J. Sniehotta [-] , L. Staňo [-] , J. Lébl [-] , P. Joško [-] , M. Štefek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

FK Darkovičky B
P. Kudla [-] - J. Míl [-] , A. Zlotý [-] , J. Hanus [-] , P. Ender [-] - M. Gai [-] , D. Schebestik [-] , J. Jac [-] - J. Kneifel [-] - D. Kubala [-] , J. Rzidký [-]

ŽK: 87. M. Krupa - 54. A. Zlotý .
Hráči zápasu: P. Krajíček , J. Sniehotta - P. Kudla , A. Zlotý .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - TOMAKA David (N), VILKUS Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.