3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V sobotním dopoledni si Darkovičky poradily s Bohuslavicemi


Branky


8. T. Kabich , 71. J. Kneifel , 86. M. Gai
0

Darkovičky vedly po prvním poločase o jednu branku. Ve druhém přidaly ještě dvě, zatímco Bohuslavice vyšly střelecky naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice mají více šancí, ale Darkovičky z jediné střely otevřely skóre

V sobotním dopolední přivítaly Darkovičky tým z Bohuslavic. První poločas opanovala na hřišti družina z Bohuslavic, která si vytvořila velké množství šancí. Vedení se ale ujala eskadra z Darkoviček, když se odraženého míče zmocnil Tomáš Kabich, na jehož střelu z třiceti pěti metrů hostující brankář vůbec nereagoval - 1:0. Celý zbytek poločasu se nesl pak v marné snaze Bohuslavic o vyrovnání. Dvakrát dokázal domácí strážce svatyně Jaroslav Hrubý zneškodnit hlavičku Aleše Barče. Další dvě hlavičky zahodil Jan Krupa. Průnik do šestnáctky Petra Štefka taky nemířil mezi tři tyče. K úspěchu rovněž nevedly standardní situace a rohy. 

Darkovičky přidaly další dvě branky, Bohuslavice se nadále nedokázaly prosadit

Ve druhé části se obrázek hry na trávníku poněkud vyrovnal. Sice nadále byly lepším mančaftem Bohuslavice, ale šance si vytvářely obě ekipy. Za Darkovičky si vypracoval velkou příležitost Michal Gai, jehož samostatný nájezd bohuslavický brankář Cyrus vyrazil, a darkovičský forvard napálil vyražený míč do břevna. Na druhé straně orazítkoval břevno z volného přímého kopu Aleš Barč. Centr Pochopiena poslal hlavou vedle Matěj Benek. V 70. minutě Darkovičky utekly soupeři o dvě branky, když si Jan Kneifel obhodil hostujícího obránce a šajtlí namířil na zadní tyč - 2:0. V dalším půběhu otevřely Bohuslavice ještě více hru a Darkovičkám se otevírala okénka v jejich obraně. Dva nájezdy spálil Matěj Lampart, dva Michal Gai. Za hosty spálili šance Petr Štefek a Vojtěch Janoš. Konečnou podobu výsledku stanovil čtyři minuty před koncem Michal Gai, který propálil úplně vše, co mu stálo v cestě - 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): V prvním poločase byly jasně lepší Bohuslavice. Vedení jsme se ujali ale my prakticky z jediné střely na branku, kterou jsme vyslali. Ve druhé půli se hra vyrovnala, i když byly Bohuslavice nadále o něco lepší. Šance byly na obou stranách, ale my jsme dávali góly, oni ne. Vynikající byl náš brankář Hrubý.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): My už asi hrajeme jen pro diváky. Měli jsme sice převahu, ale z jediné střely na branku jsme dostali v první půli branku. Jinak jsme do nich bušili. Ve druhé půli už domácí začali hrát. My jsme ale byli o něco lepší, ale zbytečně jsme se vrhali do útoků bez zabezpečené obrany, a Darkovičky náš za to potrestaly dalšími dvěma brankami.



Sestavy


FK Darkovičky B
J. Hrubý [-] - J. Míl [-] , T. Fajkus [-] , J. Hanus [-] (88. D. Hruška [-] ) , P. Ender [-] - M. Lampart [-] , T. Kabich [-] , M. Gai [-] , D. Hellebrand [-] - M. Duda [-] (47. P. Adamčík [-] ) , J. Kneifel [-]

SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - R. Pochopien [-] , P. Štefek [-] , T. Chlopčík [-] (71. D. Juchelka [-] ) , V. Vitásek [-] , L. Kušnír [-] (46. V. Janoš [-] ) , J. Krupa [-] , J. Štefek [-] , M. Šramel [-] , F. Hrubý [-] , A. Barč [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - VILKUS Adam (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.