2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada ztratila výhru osm minut před koncem


Branky


0

Vedení ztratily Bolatice v závěru prvního poločas. Závada pak dokonala obrat před hodinou zápasu. O dva body nakonec přišla v závěrečné desetiminutovce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada dává branku do šatny

Dosud neporažené Bolatice přivítaly ve velkém derby na svém trávníku tým ze Závady, která opět prokázala, že to na bolatickém hřišti umí, a za předvedený výkon si odvezla bod. Hrála se vyrovnaná partie. V prvním dějství měla Závada přeci jen více šancí. Ve 3. minutě se ale objevil před jejich brankářem Petrem Krajíčkem Tomáš Sněhota, ale nedokázal ho pokořit. Kolem desáté minuty se ve dvou šancích objevuje Lukáš Staňo, ale Marek Wrána jeho úmysl vždy dokázal přečíst. Ve 20. minutě po přihrávce Vojtěcha Chříbka, míří Daniel Gryz vedle. Na druhé straně pokus Tomáše Kretka kryje Petr Krajíček. Ve 25. minutě dostává do vápna balon bolatický Tomáš Sněhota a otevírá skóre zápasu - 1:0. Ve 41. minutě ještě závadský Lukáš Staňo své sólo neproměnil. Těsně před odchodem do kabin se ale po přihrávce Jiřího Lébla nemýlil, když míč poslal podél brankáře Wrány do kasy - 1:1.    

Bolatice vybojovaly bod v samém závěru

Druhý poločas začaly šancemi Bolatice, ale jak střela z 50. minuty, tak i šance Tomáše Kretka vyšla vniveč. V 58. minutě utekl na pravé straně Lukáš Staňo, který vyslal do sóla Jiřího Lébla, který převažil misky vah na stranu hostí - 1:2. O deset minut později pálí hostující Lébl těsně vedle. Šanci Bolatic zase zahazuje Tomáš Snehota, když jeho pokus na čáře odvracel Marek Krupa. V 82. minutě si došel zkušeně pro faul bolatický Tomáš Kretek, který si míč postavil i k přímému kopu a vymetl šibenici hostující branky - 2:2. Závěr zápasu se už jen dohrával. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Doma proti Závadě to neumíme, vždycky se na nás umí připravit. Zápas byl vyrovnaný, vyhrocený, ale hrálo se fair play. Remíza je spravedlivá.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Zápas to byl vyrovnaný, a mohli jsme vyhrát. Podali jsme výborný výkon, a vůbec jsme si nepočínali jako outsideři.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - O. Langer [-] , T. Sněhota [-] , P. Boček [-] (70. J. Krettek [-] ) , T. Kretek [-] , M. Kubný [-] (61. J. Bortlík [-] ) , R. Plaček [-] (65. T. Radošovský [-] ) , V. Duda [-] , F. Kocián [-] (60. P. Tomšů [-] ) , R. Obrusník [-] , D. Sněhota [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Sniehotta [-] , L. Staňo [-] , P. Chřibek [-] , J. Lébl [-] , V. Chříbek [-] , P. Joško [-] , M. Štefek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

Hráči zápasu: V. Duda - R. Vitásek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - JARZAB Jaroslav (N), PERSICH Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.