4:2
(2:0)
64. M. Gai
85. M. Gai
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice napravily debakl s Bolaticemi


Branky


12. V. Kryštof , 38. T. Riemel , 60. T. Kryštof , 71. T. Zips - 64. M. Gai , 85. M. Gai
0

Sudice jasně dominovaly v první poločase, kdy si vypracovaly dvoubrankový náskok, který už ve druhé části udržely. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice dominují

Sudice byly v prvním dějství na trávníku jednoznačně lepším týmem. Už po pár sekundách centr Tomáše Riemela promáchl domácí útočník David Havranke. Pavel Baránek nasmeřoval svou hlavičku o pár chvil později nad bránu. Ve 12. minutě se už Sudice radovaly z branky, když David Havranke přihrál Pavlu Baránkovi, který odcentroval do vápna, kde našel Vojtěcha Kryštofa, který míč napálil pod břevno - 1:0. V dalším průběhu zahrával dva nebezpečné přímé kopy Tomáš Kryštof, ale jeho střelám chyběly centimetry. Po půlhodině hry se dostaly k šanci i Darkovičky, ale Matěj Lampart byl neúspěšný. Ve 38. minutě udělaly Darkovičky chybu v rozehrávce, míče se zmocnil Tomáš Riemel, který ho poslal nekompromisně do sítě asi z dvaceti metrů - 2:0. Ještě v závěru poločasu se objevil v nadějné pozici sudický Tomáš Kryštof, ale byl atakován obránci hostí a svou šanci nevyužil. 

Hra se vyrovnává a Sudice přivádějí zápas k vítěznému konci

Úvodních deset minut druhé části patřily Darkovičkám, které dokázaly Sudice zatlačit, ale své příležitosti proměnit nedokázaly. Naopak byly to Sudice, které vstřelily další branku, když se David Havranke probil do vápna, a přihrávkou pod sebe našel Tomáše Kryštofa, který umístil míč k tyči - 3:0. Darkovičky reagovaly tyčkou Milana Dudy. V 64. minutě se už Darkovičky dočkaly, když centr Matěje Lamparta využil Michal Gai - 3:1. Pak se Sudicemi přehnala průtrž mračen a ta lépe svědčila Darkovičkám, když se ve velkých šancích zjevil Milan Duda s Michale Gaiem, ale oba neuspěli. V 71. minutě utekl po straně David Havranke, našel ve vápně Tomáše Zipse, jenž vrátil Sudicím tříbrankový náskok - 4:1. Pak už se hrála partie nahoru dolů a Darkovičkám se ještě pět minut před koncem podařilo snížit, když podruhé nakoukl do střelecké listiny Michal Gai - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): V prvním poločasu jsme byli jasně lepší, dominovali jsme ve všech herních činnostech a mohli jsme vést i větším rozdílem. Na začátku druhé půle byly lepší Darkovičky, ale po našem třetím gólu se to srovnalo a pak se hrálo nahoru dolů, a my to dovedli do zaslouženého vítězného konce.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): V úvodním dějství jsme se hledali a domácí toho využili dvěma góly. Pak jsme prostřídali a byli jsme lepším týmem, ale srazil nás na chvíli jejich třetí gól. Pak jsme snížili a druhý gól visel ve vzduchu, tak nám dali čtvrtou branku. Pak už se hrálo nahoru dolů.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - P. Vítek [-] , M. Kryštof [-] (55. T. Kryštof [-] ) , M. Pitra [-] , L. Kartous [-] - P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - V. Kryštof [-] , D. Havranke [-] (88. L. Hlaváč [-] )

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Ender [-] (80. M. Duda [-] ) , T. Kabich [-] , T. Fajkus [-] , D. Hruška [-] (46. O. Górniak [-] ) - D. Schebestik [-] , M. Gai [-] , T. Ondič [-] , M. Lampart [-] - D. Kubala [-] , D. Bochňák [-]

ŽK: 12. M. Pitra .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: RADEK Roman - LHOTSKÝ Petr (N), VILKUS Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.