3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Strahovic přišel pozdě


Branky


59. J. Klement , 67. T. Pardy , 75. M. Ulička - 82. J. Halfar , 87. J. Halfar
0

Po bezgólové první půli, utekl ve druhé Oldřišov soupeři o tři branky a zdálo se být všechno jasné. Strahovice ale v závěru dvěma góly zápas zdramatizovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas bitvy mezi Oldřišovem a Strahovicemi extra podívanou pro diváky nenabídl. Obě družiny se navzájem oťukávaly. Oldřišov byl fotbalovější a Strahovice hrozily převážně z brejků. Oldřišov měl jedinou výraznější šanci, když se Vojtěch Bechný v nadějné pozici ukopl. Pak se už jen domácí dostávali jen k závarům v pokutovém území. Strahovice se dostaly do čtyř brejků, ale ty zazdili Michael Hluchník a Jakub Stříbný. 

Oldřišov odskočil o tři branky, ale po snížení se obával o výsledek

Ve druhé části už začaly padat i branky. Převahu měl Oldřišov, který jí postupně vyjádřil třemi góly v hostující síti. Brankový účet zápasu otevřel po hodině hry po milimetrové nahrávce Michaela Uličky Jaroslav Klement, jenž převzal míč na hranici ofsajdu a pohodlně zavěsil - 1:0. O osm minut později si Michael Ulička a Tomáš Pardy několikrát vyměnili míč mezi sebou, a druhý jmenovaný ho pak nekompromisně poslal do brány - 2:0. Čtvrthodinu před koncem našel Patrik Mathias přihrávkou pod sebe Michaela Uličku a ten zvyšoval už na 3:0. Zdálo se být rozhodnuto, ale Strahovice se vzepjaly k finiši. V 82. minutě vyslal Patrik Slavík do samostatného nájezdu Jakuba Halfara a ten snižil na 3:1. V 87. minutě navíc vykřesal jiskérku naděje pro hosty opět Jakub Halfar. V samotném závěru mohl ještě vyrovnat, ale svou hlavičku umístil doprostřed branky. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): První dějství bylo oťukávací, bez větších šancí. Ve druhé jsme se ujali vedení 3:0. Hosté zápas pak dvěma góly zdramatizovali, a my jsme se nakonec museli obávat o výsledek.

SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): Oldřišov byl fotbalovější, a my jsme hrozili z brejků. Ve druhém jsme už šance neměli, kromě těch dvou branek na konci.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - V. Bechný [-] (79. P. Grabec [-] ) , J. Klement [-] (63. M. Dedek [-] ) , J. Vavrečka [-] (38. P. Mathias [-] ) , I. Hofer [-] , T. Pardy [-] , P. Latoň [-] , R. Kalo [-] , M. Ulička [-] , D. Hartoš [-] , M. Steuer [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - J. Beneš [-] - T. Němec [-] (80. P. Vaněk [-] ) , M. Hluchník [-] (54. R. Hladík [-] ) , A. Dvořák [-] (60. M. Nevřela [-] ) , V. Štefek [-] (65. J. Malchárek [-] ) , J. Stříbný [-] (69. J. Halfar [-] ) , P. Hluchník [-] , P. Slavík [-] , M. Beneš [-] , P. Lhotský [-]

ŽK: 28. J. Klement - 90. P. Slavík .
Hráči zápasu: T. Pardy , R. Kalo - M. Beneš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - BIELAK Jaroslav (N), MALCHÁREK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.